SamsungWhat's New

Samsung Galaxy Note 20 – Precomanda inainte de lansare si voucher $50

Pre-Order Galaxy Note 20 / $50 Bonus

Seria “Galaxy Note” a reusit sa-si atraga fani fideli inca de la primele modele. Poate din cauza faptului ca au fost si sunt cam singurele smartphone-uri de pe piata care la dimensiuni si utilitate pot fi comparate atat cu o tableta cat si cu un smartphone.
Nu mai vorbim de stylus, care joaca un rol important in creatie si productivitate. Un “creion” ce se incadreaza perfect pe design-ul Galaxy Note si cu multe functii creative.

Peste cateva saptamani, Samsung va prezenta in premiera noul Galaxy Note 20 si totodata, doritorii vor putea sa faca primele precomenzi pentru Note 20. Imediat dupa evenimentul de lansare / prezentare, pe site-ul oficial al Samsung, noul Note 20 este deja disponibil pentru precomanda, iar cei ce doresc sa se inscrie, primesc automat o reducere de $50. Este putin amuzant, pentru ca este poate unul dintre putinele produse care sunt la pret redus inainte sa fie prezente pe piata.
Partea interesanta este ca odata inscrisi pentru precomanda Galaxy Note 20, cei $50 pot fi utilizati daca doriti sa cumparati alte produse de la Samsung. Asadar, va puteti razgandi in a mai cumpara Note 20, iar cu cei $50 puteti achizitiona un alt produs Samsung.

Tot ce trebuie sa faceti, este sa intrati pe samsung.com si sa plasati o precomanda pentru Note 20. Link-ul pentru precomanda este aici.

Samsung Galaxy Note 20 este disponibil la precomanda pana pe data de 4 august 2020, iar tot ce aveti nevoie, este sa va introduceti numele, adresa de e-mail si codul postal.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button