Mobile AppsSAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy S6, un smartphone de top cu 4 GB memorie RAM si spate din sticla

Se pare ca au inceput sa circule deja numeroase zvonuri despre urmatorul smartphone Samsung de top, Galaxy S6. Cunoastem, in mare parte, configuratia hardware pe care producatorul coreean o va incorpora in noul telefon. Cele mai recente informatii vin chiar din partea companiei asiatice si aduc in prim plan cantitatea de memorie RAM pe care Samsung o va include in noul sau dispozitiv.

Pana acum informatiile neoficiale din mediul online vorbeau doar despre 3 GB de memorie RAM, cantitate depasita de Xiaomi si Asus. Noile date afirma ca smartphone-ul Samsung Galaxy S6 va oferi 4 GB de memorie RAM, pe langa modelul cu 3 GB. Exista posibilitatea lansarii a doua variante ale smarphone-urilor din seria Galaxy S: una cu procesor Snapdragon si una cu procesor proprietar Exynos.

samsung galaxy 6

Este posibil ca una dintre variante sa vina cu 3 GB memorie RAM, in timp ce cealalta sa ofere 4 GB. Informatiile scapate pe internet afirma ca celelalte specificatii tehnice ar trebui sa fie identice. Se pare ca display-ul va masura 5,5″ in diagonala si va afisa continut in rezolutie QHD (2560×1440), camera foto principala va capta imagini la 20 MP, iar cea din partea din fata a terminalului la 5MP. Totodata, compania coreeana are in program sa produca si al treilea model Galaxy S6, in varianta Edge, cu ecran curbat, a carei configuratie hardware nu este inca cunoscuta.

Zvonurile sugereaza ca noul flagship nu va oferi posibilitatea de a schimba acumulatorul, acest fapt fiind consecinta a spatelului telefonului construit din sticla. Dupa includerea unei rame metalice in productia modelelor Alpha, Note si Galaxy A, sticla pentru protectie ar fi urmatoarea etapa catre integrarea materialelor premium in produsele sale.

Anuntul oficial al noului Samsung Galaxy S6 este asteptat la Mobile World Congress 2015, care se va desfasura in luna martie, unde vor avea un concurent pe masura si anume noul HTC One.

Leave a Reply

Back to top button