Mobile AppsSamsungWhat's New

Samsung a anuntat Galaxy A7, in mod oficial

In sfarsit, compania coreeana Samsung a anuntat mult asteptatul smartphone Galaxy A7. Acesta este modelul cel mai puternic al noii serii de telefoane mobile, care ofera preturi si specificatii mid-range, imprumutand detalii ale designului de la variantele high-end Alpha si Note. Desi nu este prima data cand aflam informatii despre specificatiile noului dispizitiv, abia acum Samsung a inceput sa vorbeasca despre el in mod oficial.

geekypinas-galaxy-a7-01-300x225Modelul A7, asemeni modelelor Galaxy A3 si A5, lansate in tari precum China si Rusia, ofera un hardware peste media clasei de dispozitive in care se incadreaza. Samsung a integrat doua modele de chipset-uri octa-core pentru ca va detine unul sau doua SIM-uri. Varianta Dual-Sim ofera conectivitate LTE pe primul SIM si 3G pe cel de al doilea, utilizand un procesor MSM8×39. Acesta este alcatuit din patru nuclee A53 la 1,5 GHz si patru nuclee A53  la 1.0 GHz.

Varianta cu un singur SIM va include conectivitate LTE si un procesor octa-core Exynos 5430 cu patru nuclee A15 la 1,8 GHz si patru nuclee A7 la 1,3 GHz. Ambele situatii ar trebui sa scoata in evidenta un terminal rezistent pentru gama mid-range.

samsung-galaxy-a7-300x189

Cele doua terminale Galaxy A7 nu difera aproape deloc, in afara de procesoare. Si vorbim aici despre un display de 5,5″ HD SAMOLED, 2 GB memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare, un lacas microSD, wireless 802.11n, Bluetooth 4.0, GLONASS si GPS, precum si NFC. Camerele foto au senzori de 13 si repectiv 5 megapixeli. Ceea ce ingrijoreaza este faptul ca Samsung a incorporat un acumulator de numai 2600 mAh, intr-un dispozitiv cu ecran mare.

Deoarece terminalul ofera acces la cartela SIM si lacasul microSD de pe lateral prin intermediul unor tavi metalice, putem deduce faptul ca modelul A7 va urma acelasi tipar ca si Galaxy A3 si A5. Noul smartphone va fi disponibil in trei culori: alb, negru si auriu. Samsung nu a declarat o data precisa a lansarii noului Galaxy A7, dar a anuntat ca va avea un pret competitiv pe piata telefoanelor mobile.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button