SAMSUNGWhat's New

Samsung planuieste lansarea unui smartphone cu ecran pliabil pana la sfarsitul lui 2015

Conform vice-presedintelui diviziei Samsung Display a companiei sud-coreene Samsung, industria telefoniei mobile se pregateste pentru o noua generatie de dispozitive, si anume dispozitivele cu display-uri pliabile (care se pot indoi complet, parte peste parte), drumul pentru acestea fiind deschis deja de dispozitivele cu ecran curbat, cum ar fi LG G Flex, Samsung Galaxy Round, sau Galaxy Note Edge. De asemenea, acesta a specificat si faptul ca divizia producatoare de display-uri a companiei va avea capacitatea de a produce lunar intre 30.000 si 40.000 de astfel de ecrane flexibile pentru smartphone-uri pana la sfarsitul anului viitor, lucru pe care, aparent, niciun competitor Samsung nu va fi capabil sa il egaleze pana la sfarsitul lui 2016.

foldable

Producerea ecranelor flexibile de catre Samsung Display ar putea reprezenta si o distantare a diviziei de Samsung Electronics (care in prezent este clientul principal), aceasta dorind ca in maxim trei ani sa ajunga sa vanda cel putin jumatate din display-urile produse altor companii producatoare de dispozitive mobile. In plus, Samsung planuieste sa perfectioneze si tehnologia display-urilor AMOLED, astfel incat acestea sa poata concura cu direct cu cele LCD, dar in acelasi timp sa scada si pretul de productie pentru respectivele display-uri, in incercarea de a creste volumul de vanzari.

Desi inca nu a fost stabilit exact cum va arata produsul finit, daca Samsung va reusi sa lanseze un prim astfel de dispozitiv mobil, cu display pliabil, pana la sfarsitul anului 2015, cel mai probabil va fi vorba de o alta editie limitata, cum a fost cazul pentru Galaxy Note Edge.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
novinky smartphone 2015, samsung s9 telefon cena, skladacia obrazovka smartphone, samsung vouwscherm, تحميل لعبة صوصى سامسونج s5282, تحميل العاب موبايل سامسونج s5282, télécharger game mobile9 gratuit Samsung s5282 star, Foldable Display,
Back to top button
Close