Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile Apps

Restarteaza rapid toate procesele Android cu Fast Reboot

Ca orice sistem de operare, si Android OS poate avea momente in care functioneaza greoi, din cauza proceselor si a aplicatiilor pe care le ruleaza. Si ca pentru orice alt sistem de operare, solutia este chiar restartarea sistemului. Insa o solutie mult mai simpla, si mult mai rapida, este folosirea aplicatiei Fast Reboot.

fast-reboot

Fast Reboot este, dupa cum sugereaza si numele, o aplicatie Android cu ajutorul careia utilizatorii pot restarta aplicatiile si procesele care ruleaza pentru a elibera resursele sistemului si a mari performanta acestuia.

fast-reboot1

Fast Reboot este disponibila la download in doua variante:

– o versiune gratuita, care permite utilizatorilor restartarea manuala a tuturor aplicatiilor si proceselor care ruleaza in sistem la un moment dat

– o versiune premium/platita (5,64 RON), Fast Reboot Pro, care le da in plus utilizatorilor optiunile de a exclude din restart anumite aplicatii si de a seta o restartare automata a aplicatiilor imediat dupa deblocarea telefonului sau la o ora prestabilita.

fast-reboot-pro

Download Fast Reboot (versiunea free)

Download Fast Reboot Pro (via Google Play)

Nota: Fast Reboot nu efectueaza o restartare reala de sistem, ci restarteaza doar aplicatiile si procesele care ruleaza pe acesta.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
epanekinisi kinitou, บูชมือถือเพื่อ, รีบูท ซัมซุง, การboot โทรศัพท์, บูตด่วน คืออะไร, วิธีการบูสเครึ่องโทรศัพท์ Sony , การรีบูท โทรศัพท์ คือ, การบูตเครื่อง โทรศัพท์, cauzele restartarii smartphone, dizanje sistema na telefonu, download aplikasi restart telepon, การรีบูตมือถือ คือ, การบูดมือถือ, telefonon alkalmazàsok ujrainditàsa, reboot android telefon, วิธีbootมือถือซัมซุงwin, การboot โทรศัพท์acer , รีบูตเครื่องโทรศัพ, download aplicatie de restart pentru telefon, บูตด่วนคือ,
Back to top button
Close