Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile Apps

Restarteaza rapid toate procesele Android cu Fast Reboot

Ca orice sistem de operare, si Android OS poate avea momente in care functioneaza greoi, din cauza proceselor si a aplicatiilor pe care le ruleaza. Si ca pentru orice alt sistem de operare, solutia este chiar restartarea sistemului. Insa o solutie mult mai simpla, si mult mai rapida, este folosirea aplicatiei Fast Reboot.

fast-reboot

Fast Reboot este, dupa cum sugereaza si numele, o aplicatie Android cu ajutorul careia utilizatorii pot restarta aplicatiile si procesele care ruleaza pentru a elibera resursele sistemului si a mari performanta acestuia.

fast-reboot1

Fast Reboot este disponibila la download in doua variante:

– o versiune gratuita, care permite utilizatorilor restartarea manuala a tuturor aplicatiilor si proceselor care ruleaza in sistem la un moment dat

– o versiune premium/platita (5,64 RON), Fast Reboot Pro, care le da in plus utilizatorilor optiunile de a exclude din restart anumite aplicatii si de a seta o restartare automata a aplicatiilor imediat dupa deblocarea telefonului sau la o ora prestabilita.

fast-reboot-pro

Download Fast Reboot (versiunea free)

Download Fast Reboot Pro (via Google Play)

Nota: Fast Reboot nu efectueaza o restartare reala de sistem, ci restarteaza doar aplicatiile si procesele care ruleaza pe acesta.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
การบูนโทรสับ, การreboot เครื่อง, วิธีรีบูทโทรศัพท์samsung S2, apka fastreboot opinie, การรีบูตเครื่องมือถือหมายถึง, επανεκινηση σε android lollipop, บูตเครื่องมือถือ, android dizanje sistema, kako podici sistem na mobitelu, รีบูทโทรศัพท์คืออะไร, ขึ้นรีบู๊ทโทรศัพร์, brzo podizanje sustava android, ซอฟรีบูตคืออะไร, รีบูท โทรศัพท์ คืออะไร, วิธี reboot เครื่อง, koliko kosta dizanje sistema na mobitelu, วิธีรีบูดโทรสับ ซัมซัมชุง, รีบูทเครื่อง คือ, android újraindítás, วิธีbootโทรศัพท์,
Back to top button
Close