Internet MobileWhat's New

Internet la viteza 4G+ (Plus) in reteaua Orange – Cum activam 4G+ si care sunt device-urile compatibile

In opnia noastra, chiar daca nu au avut mereu cele mai mici tarife la abonamente si nu s-au aruncat in oferte cu “experiente nelimitate” pentru internet si voce, reteaua Orange s-a dovedit a fi o retea stabila si cu servicii de calitate atat pentru business cat si pentru persoane fizice.

Ca gama se servicii, Orange si unele unicat in Romania. Wi-Fi Calling este unul dintre serviciile de care se pot bucura numai utilizatorii Orange. Un serviciu ce ne permite sa afectuam apeluri voce prin intermediul internetului, in cazul in care suntem intr-o zona cu acoperire slaba sau chiar inexistenta. Nu necesita instalarea vreunei aplicatii sau alte setari speciale. Despre Wi-Fi Calling puteti afla mai multe in acest srticol de pe iHowTo.Tips.

O alt atu al Orange este implementarea noilor tehnologii inaintea concurentei. Este primul operator care ofera disponibilitatea de conexiune 4G+ la viteze de pana la 500 MB/s download si 150 MB/s uploads. Asta se traduce printr-o calitate sporita a apleurilor video, video streaming si vizionare continut media in format HD atunci cand suntem conectati pe 4G/4G+.

Imbunatatim constant reteaua 4G: acum poti naviga la viteze 4G/4G+ de pana la 500 Mbps download si pana la 150 Mbps upload, in functie de telefonul folosit.

De ce aveti nevoie pentru a naviga pe internet la viteza 4G / 4G+

  • in primul rand, de un abonament sau o cartela prepay de la Orange cu internet 4G activat
  • un device si un SIM compatibile 4G (smartphone, tableta sau modem)
  • datele 4G sa fie activate pe device.
  • setarile corecte pentru internet – majoritatea smartphone-urilor se configureaza automat la intrarea in retea..

Daca aveti indeplinite criteriile de mai sus nu mai este necesara nici o actiune din partea dvs. pentru a beneficia de viteza internet 4G+. Activarea se face automat de catre operator, odata ce sunteti in zona de acoperirea 4G+. Retineti ca pe ecranul telefonului nu o sa vedeti scris “4G+”. O sa apara tot “4G”, insa veti sti cand sunteti intr-o zona cu acoperire 4G+ in momentul in care o sa solicitati la maxim banda de internet mobile. Mai multe detalii o sa gasiti pe orange.ro.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button