Microsoft @MobileNOKIAWhat's New

Nokia Lumia 610, un Windows smartphone pentru toate buzunarele

Prin noile serii lansate, finlandezii de la Nokia doresc sa revitalizeze vanzarile dominate acum de concurentii americani si coreeni si se concentreaza si pe segmentul middle. Nokia Lumia 610 este fratele mai mic al lui 800 si 900 si se adreseaza clientilor cu buget redus, dar cu suficient de pretentiosi cand vine vorba de performante. Lumia 610 se doreste a fi unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri ce ruleaza Windows 7.5 Mango si are ca adversari modelele de la Samsung seria Galaxy Gio, Mini si Fit performantele fiind apropiate. Procesorul SnapDragon S1 de 800MHz este asistat de o memorie RAM de 256MB si asigura performante decente pentru acest device.

Display-ul multitouch TFT LCD de 3,7” ce asigura o rezolutie 800×480 pixeli si prin intermediul camerei de 5MP cu autofocus, geo-tagging, face dtetection si blitz LED, poate afisa fisierele video de inalta rezolutie si este protejat de tehnologia Corning Gorilla Glass.

Nici la capitolul conectivitate Lumia 610 nu sta rau, permite conexiune HSDPA de pana la 7,2Mbps, WI-Fi clasa n si bluetooth v2.1 iar din punct de vedere al autonomiei modelul se lauda cu un acumulator de 1300mAh ce poate asigura un timp de convorbire cumulat intre 2 incarcari de pana la 7,5 ore in 3G. Modelul este disponibil pe 3 culori black&white, cyan si purple si poate fi gasit in magazine din aceasta primavara.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

2 Comments

  1. deseo programar bien mi nokia n8, y sacarle todo el provecho. No he podido usar skype. Tango

  2. Benimde nokia lumia 610 var ancak bluetooth ili diyer telefonlarla veri gonderemiyorum bi cozum bulabilirmiyim bun yardimci olursaniz cok sevinirim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button