Android @GoogleSAMSUNG

Samsung Galaxy Pocket, un cel mai entry-level smartphone Android din clasa sa

Coreenii de la Samsung nu vor sa lase nici o sansa competitorilor si ii rasplateste pe clientii entry-level cu un model de telefon inteligent superaccesibil ce nu face rabat de la calitate si asigura cam tot ce are nevoie un telefon din aceasta generatie. Samsung Galaxy Pocket va fi probabil punctul de referinta in clasa entry asa cum este Galaxy i9100 S II in clasa premium. Pocket-ul vine echipat cu un display TFT de 2,8” cu multitouch si o rezolutie de 240×320 pixeli. La capitolul multimedia device-ul nu e foarte stralucit dar se descurca: o camera frontala de 2MP, geo-tagging, suport SNS pentru retelele sociale, player pentru MP3 si MP4.

Procesorul de 832MHz asigura sistemului de operare Android 2.3 Gingerbread conditii de functionare decente, iar memoria interna de 3GB poate fi suplimentata daca se doreste cu pana la 32GB. La conectivitate Galaxy Pocket poate downloada prin HSDPA la viteze de pana la 3,6Mbps, Wi-Fi clasa n, Wi-Fi HotSpot si bluetooth din generatia a 3 a, iar acumulatorul de 1200mAh incearca sa asigure o autonomie optima. Samsung Galaxy Pocket urmeaza a fi comercializat in aceasta primavara si probabil va deveni modelul la care se vor raporta concurentii din aceasta clasa.

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
descargar juegos para samsung galaxy pocket mobile9, telecharger jeux gratuit pour samsung galaxy pocket, A baija jogo bateria de clAsa, тапети на живо за samsung galaxy poket, telecharger jeux galaxy pocket, juegos galaxy pocket, samsung galaxy pocket duvar kağıtları, samsung galaxy pocket canlı duvar kağıtları indir, jeux de samsung galaxy pocket, jeux gratuit pour galaxy pocket, mobile9 juegos para samsung galaxy poket, jeux galaxy pocket, telecharger jeux pour galaxy pocket, telecharger jeux gratuit mobile galaxy pocket duos, galaxy pocket jeux hd, เกมส์ ซัมซุง พ็อคเก็ต, samsung galaxy pocket duvar kagıdı, samsung pocket temasi indir, mobile9 samsung galaxy pocket juegos, ซอฟแวซัมซุงพอคเก็ด,
Back to top button
Close