NOKIASmartWatch

Moonraker, smartwatch-ul la care a lucrat Nokia, a fost dezvaluit in imagini

Inainte sa fie achizitionata de Microsoft, compania Nokia lucra la un smartwatch, cu nume de cod “Moonraker“. Dispozitivul nu a mai fost lansat, iar multa lume s-a intrebat oare cum ar fi aratat un ceas produs de compania finlandeza. Iata ca celebrul cont de Twitter @evleaks a publicat un GIF in care apare ceasul inteligent, care nu a mai apucat sa vada lumina zilei.

moonraker

Se pare ca un prototip al Moonraker a fost prezentat intr-un cerc restrans la Mobile World Congress 2015, iar planul initial era ca ceasul sa fie lansat impreuna cu smartphone-ul Lumia 930. Acum stim ca acest lucru nu s-a intamplat, din motive necunoscute. Din imaginile prezentate vedem ca ceasul este unul colorat, asa cum ne obisnuise Nokia cu produsele sale, iar pe el apare sigla Microsoft. Pe capacul din spate, se observa un senzor pentru puls.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
jocuri windows phone 7.5, aplicatii windows phone 7.5, To com problemas de certificado do servidor Nokia x2 o que faco, jam animasi untuk hp nokia, gear s2 skärmsläckarfel, store.ovi,mobi, СмартВатцх, كيفيت فتح فيس بوك في هواتف samsung c3322, Gry java pobierz nokia 215, Samsung ucun hereketi saat temasi, google goggles pour java, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, saat.temalarl., Download tema moonraker untuk nokia java, انتها صلاحيه شهاده تفوض نوكيا 6680, ako sledovat filmy na nokia N8?, ร้านค้า NOKIA, Download tema moonraker java, ako odblokovat telefon na vsetky siete samsung, download tema moonraker,
Back to top button
Close