Android @GoogleAndroid Apps

Android Apps vine in ajutorul dezvoltatorilor si mareste limita dimensiunilor aplicatiilor de la 50MB la 4GB

Avand in vedere marele succes pe care l-a inregistrat Android si smartphone-urile tot mai performante, dezvoltatorii de la Google au decis sa mareasca limita maxima a unei aplicatii din Android Market de la 50MB la 4GB, pentru a permite producatorilor de aplicatii sa poata dezvolta aplicatii mai complexe in ton cu ultimele tehnologii de pe piata si cu performantele hardware ale smartphone-urilor si tabletelor. Fisierul .apk de baza va avea tot 50MB insa va putea fi suplimentat cu maxim 2  fisiere atasate de maxim 2GB ce pot avea orice format. Utilizatorii Android Market vor putea vedea dimensiunile aplicatiilor si datorita dimensiunilor mari a respectivelor fisiere si vor fi taxate daca sunt cu plata, numai dupa downloadarea completa a aplicatiei.

 

In schema de mai sus se poate vedea etapele prin care trece un fisier apk la download-ul de pe Android Market pe un smartphone cu Android Ice Cream Sandwich in functie de disponibilitatea conexiunii wireless, ce este indicata daca se doreste descarcarea unui fisier de mari dimensiuni. Asteptam cu interes acum aplicatii spectaculoase si jocuri de inalta rezolutie, care sa puna la lucru noile generatii de procesoare Quad-Core ce sunt lansate in acest an.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button