Games ReviewMobile Apps

Mult asteptatul Angry Birds GO este in sfarsit disponibil pentru smatrphone si tableta

Cei de la Rovio au promis ca pana la sfarsitul  anului lanseaza un nou produs din seria de succes Angry Birds si s-au tinut de cuvant. Astfel ultima productie Angry Birds GO a fost intai lansata in Noua Zeelanda si din 11 decembrie este disponibila gratuit pe toate platformele mobile: Android, iOS, BlackBerry si Windows Phone, urmand ca probabil din primavara sa fie disponibila si varianta de desktop.

Astfel in noua reprezentatie pasarile furioase vor trece la volanul masinilor si vor concura alaturi de porcii inamici pentru a cuceri trofee in cursele de viteza. Ca mai toate jocurile gratuite, acestea se sustin prin achizitia de skill-uri si masini mai performante care va vor ajuta in timpul cursei si vor asigura succesul in competitie.

Screenshot_2013-12-13-09-12-44

Ca si la ultimele productii Rovio si la Angry Birds GO se pot introduce in actiunea jocului Telepozii, jucarii ce pot fi achizionate din magazine si care contin un cod QR prin intermediul caruia respectivele personaje sunt teleportate in joc.

 Screenshot_2013-12-13-09-13-05

Asteptam cu interes reactia fanilor la aceasta noua editie Angry Birds GO si bineinteles si varianta de Desktop

Screenshot_2013-12-13-09-12-03

Download Angry Birds GO for Adroid via Googe Play

Download Angry Birds GO for iPhone and iPad via iTunes

Download Angry Birds GO for Windows Phone via Windows Phone.com

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
angry birds letöltés telefonra ingyen nokia, http://www.google.com/url?q=http://www.mobile9.com/my/login/, Angry birds letöltes lg telefonra, angry birds ingyenesen letölthető játék tabletre, angry birds go pe telefon, download game tenis meja java, angry birds go download, Angrybirds-uri pentru telefoane lg t-385, telecharger jeux de java rovio, angry birds java játék letöltés, Télécharger Angry Bird pour LG T385, nokia asha 311 üçün angry birds oyunları, http://maps.google.co.in/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/android-software/1/?fi=43, angry birds letöltés ingyen nokia 201 telefonra, angry birds go on allview 2, telecharger gratuitement angry birds trilogie sur android, telecharger angry birds gratuit pour htc, teleportare figurine angry birds go, aqlipasye, táblagép játékok invyen letöltése angry birds rio,
Back to top button
Close