HTCWhat's New

A fost lansat updateul de firmware Android 4.3 Jelly Bean pentru dispozitivele HTC One Mini

In sfarsit, posesorii de smartphone-uri HTC One mini se pot bucura acum de noul update Android 4.3 Jelly Bean pe dispozitivele din dotare. Firmware-ul va fi disponibil progresiv (in mai multe stadii), ceea ce inseamna ca nu toate tarile/regiunile il vor primi in acelasi timp.

htc-one-mini

Ce aduce nou Android 4.3 JB pe HTC One Mini?

Update-ul vine la pachet cu mult asteptata interfata Sense 5.5, cat si cu posibilitatea de a adauga in BlinkFeed feed-uri personalizate, provenite din surse noi, printre care se numara si Twitter, YouTube sau RSS (de asemenea, incepand cu acest update, utilizatorii pot dezactiva de tot serviciul BlinkFeed). Sectiunea Video Highlights a fost si ea imbunatatita, cu o noua interfata care permite adaugarea de soundtrack-uri pentru fisierele video. Alte imbunatatiri/noutati pot fi observate la notificatii si la interfata aplicatiei pentru redare muzica.

OneMiniUpdate

Pentru utilizatorii care nu mai au rabdare sa primeasca update-ul Android 4.3 prin intermediul OTA (Over The Air), pot verifica manual daca acesta este disponibil din setarile telefonului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button