Android GamesGames ReviewiOS GamesMobile Apps

Rovio a lansat RETRY, un joc nou asemanator cu Flappy Bird

Cu totii am iubit si am urat in acelasi timp jocul pentru platformele mobile Flappy Bird, atat de mult incat dupa retragerea acestuia din store-uri, foarte multi developeri s-au grabit sa ne ofere niste clone ale respectivului joc, sub nume oarecum asemanatoare, insa cu acelasi tip de actiune: incercarea de a ajuta o pasare (sau un orice alt obiect zburator) sa ajunga cat mai departe fara ca aceasta sa cada prada gravitatiei sau sa se loveasca de tevile de diverse dimensiuni care, din motive inca neelucidate, atarnau din cer.

Se pare ca pana si Rovio, compania care detine franciza pentru Angry Birds, a decis sa lanseze un astfel de joc, numit in mod deloc intamplator RETRY, in care utilizatorii trebuie sa obtina controlul asupra unui avion de mici dimensiuni si sa incerce sa il piloteze printre diverse obstacole fara sa il loveasca de acestea.

rovio_RETRY

Pentru ca jocul sa nu fie tocmai o copie fidela a Flappy Bird, in RETRY avionul trebuie sa efectueze diverse viraje verticale, nu doar sa se straduiasca sa stea in aer.

Jocul este primul lansat de Rovio sub brandul LVL11, sub care compania va dezvolta toate jocurile experimentale care nu fac parte din franciza Angry Birds, si momentan este disponibil doar pentru utilizatorii iOS din Canada, Finlanda si Polonia. Mai multe informatii despre RETRY gasiti pe pagina oficiala a acestuia.

Leave a Reply

Back to top button