SAMSUNGWhat's New

Samsung lanseaza si in Romania tableta Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Samsung a lansat si in Romania tableta Samsung Galaxy Tab 3 Kids, o tableta creata special pentru copii si care le permite parintilor sa controleze informatiile accesate de cei mici. Aceasta este disponibila in culori aprinse, iar functiile simple de Touch si Swipe, precum si caracterele amuzante sunt menite sa faca experienta copiilor una frumoasa si usoara.

Galaxy_Tab_3_Kids_3

Tableta Galaxy Tab 3 Kids ofera copiilor de pana in 7 ani atat un continut educational, cat si unul pentru divertisment prin intermediul aplicatiilor preinstalate (Kids Planet Discovery, Where’s My Perry?, Fruit Ninja), dar si prin intermediul hub-ului de resurse Kids Store. Pentru lansarea in Romania, Samsung a incheiat un parteneriat cu dezvoltatorii colectiei EduTeca, acestia lansand special aplicatii dedicate cum ar fi Fanica si Secretul Legumelor (cu ajutorulcareia copii pot invata multe lucruri despre 26 de legume importante), Fanica si Asaltul Microbilor sau Petrica si Arca lui Noe.

In plus, cu ajutorul Parental control parintii se poat asigura ca cei mici nu vor avea acces la website-uri nepotrivite si nici nu vor incarca accidental nota de plata cu achizitionari de pe Google Play. De asemenea, acestia pot seta o perioada specifica de utilizarea a tabletei de catre copii prin intermediul functiei Time Management (cand timpul setat se termina, tableta sa blocheaza, aceasta putand fi deblocata de parinti cu ajutorul unei parole).

tab3-kids

Samsung Galaxy Tab 3 Kids dispune de aceleasi specificatii hardware cu a tabletei standard Galaxy Tab 3 (ecran de 7 inci, procesor dual-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, camera de 3 megapixeli) si vine la pachet cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Nota: Tableta poate fi folosita si de catre adulti sau adolescenti prin intermediul modului Standard Android. Aceasta este disponibila in magazinele de specialitate la preturi incepand cu 950 RON.

Leave a Reply

Back to top button