Android @GoogleMobile AppsMOTOROLA

Motorola RAZR D3 XT919 un Dual Core middle class pentru toata lumea

Dupa ce a fost achizitionata de Google, divizia Telecom a Motorola a continuat dezvoltarea de noi modele pentru a ramane in grupul celor mai apreciate marci de mobile de pe piata. Beneficiind de aportul de tehnologie furnizat de Google noile modele Motorola impresioneaza din nou prin calitate si performante deosebite. Noul Motorola RAZR D3 XT919 se doreste a fi un smartphone din clasa medie care are ca tinta marea masa de clienti care constituie baza volumului de vanzari in sectorul industriei mondiale de smartphone-uri. RAZR D3 este un smartphone Android propulsat de un procesor Dual Core de 1,2GHz  si care cu o memorie RAM de 1GB poate face fata aplicatiilor multimedia  de ultima generatie.

Camera de 8MP cu functie HDR, poate filma la rezolutie HD 720p, si permite stocarea capturilor multimedia in memoria interna de 4GB ce poate fi extinsa pana la inca 32GB cu ajutorul unui card microSD. Capitolul conectivitate este complet, transferul de fisiere putandu-se realiza prin Wi-Fi, NFC, HSDPA, bluetooth. Acumulatorul de 2000mAh, nedetasabil, poate asigura marea problema a mobilelor din ultimii ani si promite ca poate mentine in viata gadget-ul in limite decente si probabil ulterior vom avea si date precise despre acest aspect. Noul Motorola RAZR D3 XT919  va fi disponibil incepand cu luna iunie si va incerca sa isi faca loc pe imensa piata a mobilelor din acesta categorie.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
como manejar el bios del xt 919, motorola d3 xt919 apps, Trucos de motorola razr d3 xt919 gratis, mobile9 motorola xt919 juegos, descargar temas para motorola xt919, temas para motorola xt919 gratis, cosas secretas en un motorola xt919, lista de codigos secretos para xt919, samsungmobileporngames.com, codigos secretos para motorola xt919 , carcasas para xt919, http://nokia.mobi/entryسكي من وره, truco para xt919, baixa tema gratis pra xt919, download software android motorola xt919, juegos para motorola xt919 gratis, segretti motorola razr i xt890, nejlepší motorola, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00a, juegos para motorola d3 xt919,
Back to top button
Close