Android @GoogleMobile AppsMOTOROLA

Motorola RAZR D3 XT919 un Dual Core middle class pentru toata lumea

Dupa ce a fost achizitionata de Google, divizia Telecom a Motorola a continuat dezvoltarea de noi modele pentru a ramane in grupul celor mai apreciate marci de mobile de pe piata. Beneficiind de aportul de tehnologie furnizat de Google noile modele Motorola impresioneaza din nou prin calitate si performante deosebite. Noul Motorola RAZR D3 XT919 se doreste a fi un smartphone din clasa medie care are ca tinta marea masa de clienti care constituie baza volumului de vanzari in sectorul industriei mondiale de smartphone-uri. RAZR D3 este un smartphone Android propulsat de un procesor Dual Core de 1,2GHz  si care cu o memorie RAM de 1GB poate face fata aplicatiilor multimedia  de ultima generatie.

Camera de 8MP cu functie HDR, poate filma la rezolutie HD 720p, si permite stocarea capturilor multimedia in memoria interna de 4GB ce poate fi extinsa pana la inca 32GB cu ajutorul unui card microSD. Capitolul conectivitate este complet, transferul de fisiere putandu-se realiza prin Wi-Fi, NFC, HSDPA, bluetooth. Acumulatorul de 2000mAh, nedetasabil, poate asigura marea problema a mobilelor din ultimii ani si promite ca poate mentine in viata gadget-ul in limite decente si probabil ulterior vom avea si date precise despre acest aspect. Noul Motorola RAZR D3 XT919  va fi disponibil incepand cu luna iunie si va incerca sa isi faca loc pe imensa piata a mobilelor din acesta categorie.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
juegos para motorola d3 xt919, trucos para motorola xt919, lista de codigos secretos para xt919, como manejar el bios del xt 919, Trucos de motorola razr d3 xt919 gratis, http://nokia.mobi/entryسكي من وره, nejlepší motorola, codigos secretos de xt919, Wallpapers para moto xt919, Descargar temas para el Motorola XT 919, download software android motorola xt919, segretti motorola razr i xt890, descargar juegos gratis para androide motorola xt919, koji je motorolin najbolji smarfon, eroticke živé tapety android download free, motorola xt919 trucos, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00a, juegos para motorola xt919 gratis, gt I8552 Samsung Mobile porn games, cosas secretas en un motorola xt919,
Back to top button
Close