Mobile AppsMOTOROLAWhat's New

Motorola Nexus 6, lansat fara cititorul de amprente mult anuntat

Aparent, Motorola Nexus 6 ar fi putut avea o dotare in plus, amintita acum doar de adancitura ramasa pe designul carcasei, acoperita cu logo-ul Motorola pentru a nu parea nelalocul ei.

Conform unor surse cu legaturi in industria dispozitivelor mobile, planurile Motorola pentru dezvoltarea primului phablet Nexus includeau si un senzor de amprente, plasat pe capacul din spate exact in locul ocupat acum de adancitura decorata cu logo-ul companiei.

nexus-6

Toate calculele au fost date peste cap de marele rival Apple prin achizitionarea AuthenTec, cel mai bun furnizor de senzori pentru citirea amprentelor disponibil momentan. Masura a blocat accesul Motorola la tehnologiile dezvoltate de acesta, compania fiind fortata sa ia in calcul alternative cu rezultate inferioare in privinta acuratetei si facilitate in utilizare. Cu alte cuvinte, Motorola a avut de ales intre echiparea telefonului Nexus 6 cu un cititor de amprente cu performante inferioare celui instalat pe telefoane iPhone si amanarea acestei dotari pentru o generatie smartphone viitoare, in ideea ca utilizatorii Nexus 6 oricum nu ii vor simti prea mult lipsa.

Nu este clar daca si pretul de achizitie a fost ajustat pentru a reflecta omiterea senzorului biometric din lista dotarilor pentru produsul finit, chiar si in actuala configuratie, Motorola Nexus 6 fiind un terminal nu tocmai ieftin.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
http://nokia.mobi/entry/van/main/C7-00, nokia.mobi/entry/van/main/e7-00, google.mobi/entry/van/main/701, HTTP NOKIAMOBIENTRYVANGAMES 200, nokia.mobi/entry/van/كسmain/701, ia.mobi/entry/van/main/c7-00, nokia.mobi/entry/van/main/سكسيn8-00, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/themes/N303, van/main/700, motorola nexus 6 sensor de huella, i/entry/van/main/700, nokia.mobi/entry/van/main/603603, nokia.mobi//van/themes/, nokia.mobi/entry/van/main/700 , go.store.ovi.mobi/entry/كسس, Samsung Galaxy A7 2015 biometric device ki jankari hindi mai, http://www.google.com.eg/search?client=ms-nokia, nokia.mobi/enthttp://nokia.mobi/entryry/van/main/701, nokia.mobi/entry/van/maboy six vidio, nokia mobi,
Back to top button
Close