MOTOROLAWhat's New

Motorola va lansa Moto E, un nou smartphone accesibil, pe 13 mai

In timp ce alte companii producatoare de smartphone-uri se intrec intre ele lansand dispozitive high-end la preturi din ce in ce mai ridicate, Motorola a ales sa creeze smartphonuri accesibile tuturor categoriilor de utilizatori, cu specificatii hardware, desi nu extraordinare, destul de demne de luat in seama.

Dupa lansarea smartphone-ului Moto G luna trecuta (dispozitiv care dispune de un ecran de 4.5 inci cu display HD de 720p, procesor Snapdragon 400 de 1.2 GHz, camera principala de 5 MP si frontala de 1.3 MP si ruleaza Android 4.4 KitKat la preturi incepand cu 179$), Motorola a anuntat ca va lansa un nou dispozitiv ”priced for all” pe data de 13 mai, iar cu doar cateva zile inainte de lansarea acestuia deja se cunosc numele si specificatiile respectivului dispozitiv.

MOTO-E-OFFICIAL

Moto E va fi un dispozitiv dual-sim si va include un ecran Gorilla Glass de 4.3 inci (cu rezolutie inca necunoscuta), procesor Snapdragon quad-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, camera de 5 megapixeli (fara camera frontala), baterie de 1980 mAh si 4 GB memorie interna. Smartphone-ul va rula, la fel ca Moto G, Android 4.4 KitKat.

Desi inca nu se stie la ce pret va fi disponibil dispozitivul, cu siguranta acesta va fi ceva mai mic decat al predecesorului sau Moto G. Nu ramane decat sa asteptam inca 3 zile pentru a afla toate detaliile la lansarea acestuia pe 13 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button