Mobile Apps

Motorola a lansat Moto X intr-o noua versiune cu procesor mai rapid

Motorola tocmai ce a anuntat lansarea unei versiuni imbunatatite a terminalului Moto X, aceasta urmand sa dispuna de un ecran mai generos decat a modelului anterior si de specificatii imbunatatite, in care este inclus si un procesor mai rapid.

moto-x-2014

Noul smartphone Moto X XT1052 se face remarcat printr-un design nou, cu rama de metal slefuit si capace disponibile in culori si texturi diverse, in care sunt incluse imitatii pentru lemnul de bambus sau piele. In ceea ce priveste specificatiile, dispozitivul include un ecran AMOLED de 5.2 inci cu rezolutie 1080p si protectie Gorilla Glass, chipset Snapdragon 801 cu procesor quad-core de 2.5 GHz si GPU Adreno 330, 2 GB RAM, camera principala de 13 MP cu blit dual-LED si suport pentru filmare 4K, 16 GB sau 32 GB spatiu de stocare intern si baterie de 2300 mAh. Dispozitivul va rula sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat si va dispune si de un sistem pentru comenzi prin gesturi implementat prin intermediul unui set de senzori infrarosu.

Noul model Moto X va fi disponibil pentru inceput doar in cateva regiuni (SUA, UK, Franta, Germania si Mexic), la pretul de 499$.

Leave a Reply

Back to top button