Microsoft @MobileWhat's New

Microsoft va lansa in curand doua terminale noi Windows Phone: Superman si Tesla

Microsoft intentioneaza sa umple golul din oferta disponibila pentru seria Lumia, mai exact intre Lumia 630 si Lumia 930, prin lansarea in viitorul apropiat a doua noi dispozitive, cunoscute momentan sub numele de cod Superman si Tesla.

lumia

Smartphone-ul Superman va fi destinat in principal amatorilor de selfie-uri, acesta incluzand in specificatii un ecran de 4.7 inci si o camera frontala de 5 MP. Modelul Tesla insa va fi urmasul dispozitivului Lumia 720, acesta urmand sa fie un smartphone de varf dar cu pret accesibil, si va avea un design asemanator cu cel al dispozitivului Lumia 930 (insa va fi mai redus ca dimensiuni). De asemenea, Tesla se pare ca va dispune de o camera foto bazata pe tehnologia Pure View, cum insa aceasta nu este tocmai compatibila cu pretul accesibil, ramane de vazut care dintre cele doua vor fi afectate de compromisuri (nu ar fi prima data cand reducerea de costuri ar afecta calitatea camerei foto, un exemplu concret fiind tocmai dispozitivul Lumia 930).

Conform celor declarate de vice-presedintele executiv al diviziei Microsoft Devices, lansarea celor doua dispozitive Lumia este una iminenta, cel mai probabil acestea urmand sa fie primele smartphone-uri Windows Phone care vor rula Windows Phone 8.1 Update 1.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
скачать игры на телефон htc супер мен, tajni kodovi za tesla mibilne, Apliqacion de jeu,
Back to top button
Close