NOKIAWhat's New

Microsoft renunta la brandul Nokia

Zvonuri despre intentia Microsoft de a renunta la brandurile Nokia si Windows Phone pentru dispozitivele sale mobile au aparut inca de acum 2 luni, insa acum se pare ca Microsoft se pregateste sa faca acest lucru oficial, numele Nokia urmand sa fie inlocuit de Microsoft Lumia. Schimbarea de brand, la fel ca si tranzitia de la site-ul Nokia.com la noul site Microsoft Mobile Devices, va fi facuta treptat in functie de regiuni, prima tara care va adopta noul nume Microsoft Lumia fiind Franta (atat pentru dispozitivele mobile cat si pentru conturile de socializare media cum ar fi Facebook si Twitter).

microsoft-lumia

Decizia Microsoft de a inlocui numele Nokia cu Lumia nu este o surpriza pentru nimeni, seria Lumia fiind cea mai populara dintre smartphone-urile companiei, iar aplicatiile Nokia pentru sistemul mobil Windows Phone au fost de asemenea rebranduite recent ca aplicatii Lumia. Momentan inca nu este clar daca Microsoft va folosi ca branding pentru smartphone-urile sale cu Windows Phone numele Microsoft Lumia, sau va opta doar pentru Lumia sau Micrsoft, aceasta confuzie urmand sa fie inlaturata abia dupa lansarea urmatorului dispozitiv mobil al companiei.

Desi renuntarea la brandul Nokia de catre Microsoft incheie era telefoanelor Nokia, acest lucru nu inseamna ca numele Nokia va disparea de tot. Luna trecuta, vice-presedintele companiei finlandeze a precizat intr-un articol pe blogul oficial, numit Nokia brand still very much alive, ca aceasta isi va axa de acum activitatea in domeniul hartilor digitale si a infrastructurii de retea.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
капка тапет nokia, jogos para marca nokia, wallpeper live nokia microsoft,
Back to top button
Close