Android @GoogleAndroid Apps

Aplicatia saptamanii: PowerPoint for Tablet

PowerPoint for Tablet este o noua aplicatie gratuita cu suport Google Android, care are ca si dezvoltator marea companie americana Microsoft Corporation.

OnliveDesktop-300x193

Aplicatia le permite utilizatorilor sa vizualizeze si sa editeze fisiere de tip PowerPoint direct de pe tableta, modificarile pe care le suporta prezentarile fiind salvate si accesibile si de pe alte dispozitive utilizate, precum PC sau smartphone. De asemenea, utilizatorii pot sa acceseze si fisierele de tip ppt sau pptx salvate in cloud, aplicatia sincronizandu-se cu serviciile OneDrive, Dropbox, OneDrive for Business si SharePoint. Pentru a folosi aplicatia, utilizatorii trebuie sa isi creeze mai intai un cont Microsoft si sa aiba o tableta echipata cu un procesor ARM si memorie RAM de 1 GB, care ruleaza varianta KitKat a sistemului de operare Google Android sau o versiune recenta.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
nokia.mobi/entry/van/main/C7-00, go.store.ovi.mobi/entry/van/main/x7-00, nokia.mobi/entry/van/main/603, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/apps/N111 descargar aplicación, en.amtelefon.cm/mobile/google-apps/, nokia.mobi/entry/van/main/808pureview, nokia.mobi/entry/vamn/main/c7-00, nokia.mobi/entry/van/main/701, http//go.store.ovi.mobi/entry/van/music/n111, تحميل بوربوينت لhtc, nokia.mobi entry/van/المكتبة الشاملة main/500, y/van/main/N8-00, wallpapers for tablet, note 2 lollipop, note pro 12.2 használt, nokia.mobi/entry/van/main/x7-00, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/video/N111,
Back to top button
Close