HTCWhat's New

HTC pregateste lansarea pentru One M8 ACE/Vogue Edition

Imediat dupa lansarea smartphone-ului HTC One M8, au aparut informatii in presa online cum ca HTC planuieste sa lanseze o versiune mai ieftina a acestuia, numita M8 ACE (sau Vogue Edition, conform noilor zvonuri) cu carcasa de plastic si design diferit, dar si cu o diferenta majora fata de flagship-ul M8, si anume lipsa celei de-a doua camere de pe spatele dispozitivului. Un leak de pe un site din China ar fi plasat lansarea acestui dispozitiv pe data de 3 iunie, insa pana in prezent aceasta data nu a fost confirmata.

htc-m8-ace

Cel mai probabil HTC M8 ACE (sau Vogue Edition) va dispune de specificatii similare cu cele ale M8, leak-ul confirmand acceasi componenta hardware: procesor Snapdragon 801, 2 GB RAM, display 1080p de 5 inci, precum si acelasi sistem de operare, Android 4.4, si acceasi interfata Sense 6.0. De asemenea, se presupune ca smartphone-ul va include si tehnologia HTC BoomSound, disponibila pe HTC M8. Camera insa nu va fi una Ultra Pixel, ci una normala (daca o putem numi asa), de 13 megapixeli.

Pretul pentru HTC One M8 ACE/Vogue se zvoneste a fi sub 500$ (mai exact undeva in jur de 480$), dispozitivul urmand sa fie disponibil in 4 culori diferite: alb, negru, albastru si rosu.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
spesifikasi htc firmware, नोकिया ऐस 2, http://www.google.com/url?q=http://waptrick.com/game/?lang=VI, mail istickonline.com, izlazak novog htc m8, gry na HTC m8 download, http://www.google.com/url?q=http://waptrick.com/?lang=ES,
Back to top button
Close