Android @GoogleAndroid AppsWhat's New

Se pregateste lansarea primului smartphone Google

Cu toate ca Google detine platforma Android, acesta nu pune accent foarte mult pe hardware. Compania a preferat in trecut sa faca parteneriate cu producatorii de dispozitive mobile pentru lansarea de terminale Nexus, dar, in aceasta toamna, s-ar putea sa vedem primul smartphone realizat integral de Google. Acest lucru nu inseamna ca gama Nexus dispare, ci doar ca va exista si o alta versiune la aceasta pentru cei care isi doresc cea mai buna experienta Android.

Informatiile parvin de la publicatia Telegraph, care sustine ca primul smartphone Google ar trebui sa apara pe piata in 2016 si va veni cu un design proprietar Google. Totodata, compania va dezvolta hardware-ul intern. Aceasta nu este prima data cand Google dezvolta hardware pentru platforma Android. Anul trecut, compania a lansat tableta Google Pixel C, care a pastrat infatisarea metalica a laptop-urilor Pixel cu Chrome OS intr-un format compact. Zvonurile spun ca minim unul dintre smartphone-urile care vor fi lansate alaturi de Android N va fi realizat de HTC.

Este posibil ca noul smartphone Google va fi integrat in seria Pixel, care in trecut a venit cu modele cu hardware puternic si pret mare. In timp ce seria Nexus a oferit smartphone-uri calitative la preturi reduse, probabil ca smartphone-ul Pixel nu va fi tocmai accesibil.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
pojedinosti htc desire 820, content, ألعاب جافا سامسونج تحميل على هاتف c3310,
Back to top button
Close