Android @GoogleHTCWhat's New

Android N a fost confirmat pentru HTC 10

Nici macar acum Google nu a gasit o denumire finala pentru Android N si deja producatorii incep sa promita update-uri pentru modelele lansate la noua versiune a sistemului de operare. Prima companie care confirma compatibilitatea a trei modele de smartphone cu noul Android este HTC. Utilizatorii de dispozitive HTC lansate inainte de 2015 nu vor putea beneficia de aceasta oportunitate tehnologica.

HTC One M9, flagship-ul aparut anul trecut, HTC One A9, mid-range-ul premium cu design de iPhone si noul flagship care abia ajunge in magazine, HTC 10, sunt primele modele confirmate pentru upgrade la Android N. Nu este clar daca pe aceasta lista de actualizari vor aparea si HTC One X9, lansat lunile trecute, si modelele mid-range din gama Desire.

news htc 10

Nu este clar cand va veni aceasta actualizare. In momentul de fata, Android N este in stadiu beta, Google lansand a treia versiune destinata dezvoltatorilor in cadrul evenimentului I/O 16. Data de lansare a versiunii pentru smartphone-urile HTC este cu certitudine conditionata de lansarea oficiala a sistemului de operare, deci mai mult ca sigur cel mai devreme vom incepe sa vedem astfel de update-uri spre iarna. Multe dintre smartphone-urile de top din 2015 au primit update la Marshmallow abia la inceputul lui 2016, asadar nu ar fi neobisnuit sa vedem Android N pe HTC 10 dupa trecerea in anul urmator.

Leave a Reply

Back to top button