LGWhat's New

LG a anuntat lansarea G Flex 2 si Vu 4 la sfarsitul acestui an

Odata cu evenimentul de prezentare al noului smartphone LG G3 tinut la Londra, companbia sud-coreana LG a tinut inca un eveniment la Seul, in care a confirmat lansarea a inca doua dispozitive mobile, G Flex 2 si Vu 4, acestea urmand sa fie disponibile pe piata undeva la sfarsitul acestui an.

LG-G-Flex-2

Zvonuri anterioare mentionau o posibila lansare pentru LG G Flex 2 undeva in primul trimestru al anului 2015, insa compania a infirmat aceste zvonuri plasand lansarea mult mai recent decat se asteptau site-urile de news. Conform altor informatii disponibile online (de asemenea neconfirmate), LG G Flex 2 va dispune de o noua inovatie surprinzatoare, mai interesanta decat ecranul curbat si carcasa care se repara singura disponibile pe primul smartphone din aceasta serie, G Flex. Iar in timp ce smartphone-ul din gama Flex este asteptat cu nerabdare de catre utilizatori, nu acelasi lucru se poate spune si de phableta Vu 4, avand in vedere ca predecesoarele sale nu au avut succes in afara Coreei.

In afara de data (imprecisa de altfel) de lansare ale celor doua dispozitive mobile LG, nu exista momentan alte informatii confirmate de catre companie, insa se asteapta si alte aunturi referitoare la acestea in curand.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
g flex2 live wallpaper,
Back to top button
Close