HTCMobile AppsWhat's New

HTC a anuntat lansarea modelului One M8s, un smartphone ieftin si optimizat

Odata cu lansarea noului HTC One M9, compania taiwaneza aduce pe piata si un nou model al flagship-ului de anul trecut, M8. Este vorba despre M8s, o varianta usor diferita, care chiar optimizeaza produsul la cateva capitole cheie si se lanseaza la un pret redus. Noul smartphone va fi un punct de intrare in gama premium HTC One, oferind hardware destul de puternic si un design familiar.

m8s-640

Noul terminal M8s nu numai ca este aproape identic la exterior fata de modelul M8 lansat in 2014, insa reda in mare parte aceleasi avantaje. Desi se aseamana foarte mult, carcasa este mai groasa cu 0,2 mm in noua varianta. Diferenta este justificata de bateria de dimensiuni putin crescute. De la 2.600 mAh, capacitatea acesteia a crescut la 2.840 mAh. O comparatie intre M8 si M8s la acest capitol nu va putea fi facuta, deoarece chipsetul Qualcomm Snapdragon 801 a fost subtituit cu 615. Acesta este construit pe arhitectura pe 64 de biti si ruleaza la frecvente mai joase. Spre deosebire de 801, care ofera patru nuclee Krait la 2,26 GHz, modelul 615 integreaza opt nuclee Cortex-A53: patru la 1,7 GHz si patru la 1 GHz.

Diferente apar si in ceea ce priveste camera foto, unde noul model va oferi un senzor cu rezolutie mai mare. Camera UltraPixel de 4.0 megapixeli este inlocuita cu o noua camera de 13 megapixeli f/2.0. Sistemul Duo Camera a fost mentinut. Senzorul camerei frontale de 5 megapixeli este mai putin luminos decat predecesorul sau, diafragma detinand valoarea fixa de f/2.8.

Singurele alte modificari la capitolul hardware apar la modulul Bluetooth care a fost upgradat la versiunea 4.1 si faptul ca va exista doar o versiune cu 16 GB de spatiu de stocare intern. Restul specificatiilor tehnice sunt la fel: display-ul de 5″ va afisa rezolutia 1920 x 1080 pixeli, iar conexiunile wireless 802.11 sunt compatibile cu standardul ac.

Deocamdata nu exista o data de lansare oficiala, insa a fost anuntat pretul pentru Marea Britanie: 380 de lire sterline, echivalentul a 520 de euro.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
http://go.store.nokia.mobi/entry/van/games/302, download aplikacje dla Nokia 500, go.store.ovi.mobi/entry/van/main/c6-01, Code de restauration de htc, тапети за htc, nokia.mobi/entry/van/main/c7-00, htc hd mini navod v cz, ia.mobi/ent, NOKia MObi, nokia.mobi/entry/van/main/700, nokia.mobi/entry/van/main/808pureview, कैमरा सॉफ्टवेयर डाउनलोड, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/games/X2-02, gry na htc one mini, nokia.mobi/entry/van/main/701, http://nokia.mobi/entry/van/mمقاطع سكسي, รหัสคืนการตั้งค่าซัมซุง แชทออน, تحميل العاب خفيفة للجوال htc, pohyblive tapety htc download, mobi/entry/van/music/c7,
Back to top button
Close