Android @GoogleAndroid AppsDownloadsLGMobile AppsWhat's New

Cel mai ieftin smartphone LG: noul LG V5

Incadrate in gama premium, LG V20 si predecesorul LG V10 au impresionat cu performanta camerei foto si prezenta unui display secundar, responsabil cu afisarea notificarilor. Profitand de reputatia la gama premium, LG va lansa si un model V-series destinat cumparatorilor cu buget mediu, care nu pare sa aiba mai nimic in comun cu dispozitivele deja lansate. Pregatit de lansare cu numele LG V5, noul smartphone utilizeaza o carcasa din plastic si pastreaza vechiul conector micro USB 2.0. Carcasa, echipata cu capac demontabil, ascunde probabil un acumulator detasabil, cu toate ca nu este clar daca acesta suporta functia de incarcare rapida. Lentila supradimensionata aplicata camerei foto sugereaza prezenta unui modul optic cu performante superioare. Tot la partea din spate intalnim si senzorul biometric, plasat sub LED-ul camerei foto.

Pe partea din fata, gasim un display de 5.3″ ale carui specificatii nu sunt cunoscute momentan. De asemenea, nu este clar daca LG V5 a preluat ecranul secundar prezent la modelele mai costisitoare din serie, dar pozitionarea camerei frontale si a senzorului de proximitate par sa arate contrariul.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تنزيل العابLG -T375, تحميل ألعاب جافا LG, Фаcебok cвали LG, 240 320 ekran telefonlara uygulamlar, العثور ع شهادة مصدر في التحميل, تطبيق فيس لهاتف LG 0168, العاب الهاتف LG, تحميل ألعاب ألضامة مجانا وبدون أندرواد, vizionarea filmelor depe telefon java, Cum se memoreaza un sms de pe google, download game kapal perang java, magazin play java, W810.igri, java games ben10 samsung, Symbian latarka e52, telecharger facebook gratuit pou samsung gt s 3350, allview viper v2 s sūdzības, برامج جافاه لجهاز ال جي, फोन छौटे गेभ, تحميل ألعاب لموبايل LG,
Back to top button
Close