Android @GoogleAndroid AppsDownloadsLGMobile AppsWhat's New

Cel mai ieftin smartphone LG: noul LG V5

Incadrate in gama premium, LG V20 si predecesorul LG V10 au impresionat cu performanta camerei foto si prezenta unui display secundar, responsabil cu afisarea notificarilor. Profitand de reputatia la gama premium, LG va lansa si un model V-series destinat cumparatorilor cu buget mediu, care nu pare sa aiba mai nimic in comun cu dispozitivele deja lansate. Pregatit de lansare cu numele LG V5, noul smartphone utilizeaza o carcasa din plastic si pastreaza vechiul conector micro USB 2.0. Carcasa, echipata cu capac demontabil, ascunde probabil un acumulator detasabil, cu toate ca nu este clar daca acesta suporta functia de incarcare rapida. Lentila supradimensionata aplicata camerei foto sugereaza prezenta unui modul optic cu performante superioare. Tot la partea din spate intalnim si senzorul biometric, plasat sub LED-ul camerei foto.

Pe partea din fata, gasim un display de 5.3″ ale carui specificatii nu sunt cunoscute momentan. De asemenea, nu este clar daca LG V5 a preluat ecranul secundar prezent la modelele mai costisitoare din serie, dar pozitionarea camerei frontale si a senzorului de proximitate par sa arate contrariul.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
samsung f480 oprogramowanie, تحميلالعاب ل ج, تنزيل واتس اب سامسونج S5222, www.lgmobil.com, download perang kerajaan java apps, lg ku990 application, Cum se memoreaza un sms de pe google, download game ben10 omnitrik untuk hp sony ericson w20 pakai jaringan, java desenli kilit indir, opera minidownloding, تنزيل برنامج جافا لموبايل 55222R, تحميل ألعاب بنات لتليفون LG 585, jeux java pot, jak nastavit wap a mms na samsung c3350, تحميل ألعاب بنات في تلفون LG 585, telecharge opira mini java, media pleyer telefon, obi/entry/van/main/n8-00, العاب الهاتف الجي, sonneri sentiment,
Back to top button
Close