Android @GoogleAndroid AppsDownloadsiOS @AppleiOS AppsiOS NewsMobile Apps

Noua versiune WhatsApp permite apelurile de voce

In sfarsit, functia de apeluri de voce pentru WhatsApp este disponibila pentru o mare parte dintre utilizatori. Cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru Android a serviciului include posibilitatea de a suna alti utilizatori de WhatsApp care ruleaza aceeasi versiune. Simultan cu noua capabilitate a venit si o noua interfata, usor modificata, care adauga un meniu nou, destinat apelurilor.WhatsApp pentru Android are acum o componenta vizuala mult mai aerisita si se adapteaza perfect la noile functii. In partea de sus sunt acum disponibile tab-urile Calls, Chats si Contacts. In sectiunea Calls, poti vedea intregul registru al apelurilor initiate, pierdute sau primite, Chats ofera vechea functionalitate de mesagerie instanta, iar Contacts include lista completa de contacte. La fel ca si functia de apeluri vocale care a fost activata in urma cu cateva saptamani, noul update adauga apeluri VoIP prin intermediul aplicatiei si nu cu ajutorul retelei de telefonie.

whatsapp_5

Pentru a instala noua versiune WhatsApp nu trebuie decat sa porniti Google Play Store sau sa descarcati varianta .apk de pe site-ul oficial. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca noua versiune sa nu fie disponibila pentru toti utilizatorii simultan. Deoarece vorbim despre o aplicatie utilizata de sute de milioane de persoane de pe intreg mapamondul, actualizarea este realizata treptat, in valuri, pentru a nu aglomera serverele Google si Facebook.

Potrivit declaratiilor de la conferinta F8 ale lui Brian Acton, co-fondator al WhatsApp, utilizatorii de iOS nu vor avea foarte mult de asteptat pana cand vor primi acest update.

Leave a Reply

Back to top button