Android @GoogleMobile AppsWhat's New

Google adauga posibilitatea de plata prin Pay Pal in Play Store (Android)

Atunci cand dorim sa cumparam aplicatii Android din Play Store pentru a le instala pe dispozitivele mobile din dotare, putem sa o facem foarte simplu adaugand/inregistrand in contul Google credentialele pentru cardul de credit. Cel putin aceasta era singura optiune a utilizatorilor inainte de a fi introdusa optiunea de a cumpara aplicatii prin intermediul operatorului mobil, pretul acestora fiind adaugat la factura telefonica.

Incepand de astazi insa, utilizatorii mai au la dispozitie inca o modalitate de plata a aplicatiilor din Play Store, si anume prin Pay Pal. Pur si simplu selectati optiunea din meniul afisat dupa ce dati tap pe purchase app, apoi introduceti detaliile pentru contul Pay Pal.

play-store-paypal

Momentan optiunea de plata in Play Store prin Pay Pal este disponibila doar pentru 12 tari, si anume Austria, Belgia, Canada, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Spania, SUA si Marea Britanie. In schimb Google s-a gandit sa mareasca numarul de tari care pot face plata aplicatiilor mobile prin intermediul facturii de la operatorul mobil la 24, adaugand inca 7, printre care Singapore, Tailanda si Taiwan, la cele care dispuneau de aceasta optiune pana acum.

Nu se stie deocamdata cand sau daca Romania va dispune de aceste doua optiuni de plata in Play Store, speram insa ca Google sa se gandeasca si la noi si sa ne adauge pe lista cat mai curand. Pana atunci avem cel putin la indemana (cei care avem) metoda platii prin card.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
pált áruház letöltés, samsungz2 के लिए खेलने की दुकान, सैमसंग z2 के बारे में पूरी फोन विनिर्देश, tạo tài khoản play pal, betale via playstore, บัตรที่ใช้กับ samsangpal,
Back to top button
Close