ALLVIEWWhat's New

Allview a lansat P6 Life, un nou smartphone dual-SIM

In ultima vreme, Allview a devenit din ce in ce mai vizibil pe piata dispozitivelor mobile datorita smartphone-urilor si tabletelor accesibile, dar in acelasi timp performante si destul de populare printre utilizatori. Astazi compania a lansat inca un smartphone dual-SIM, numit P6 Life, care cu siguranta va strange destui fani intr-un timp foarte scurt.

p6-life

Noul smartphone lansat de Allview se remarca prin designul ergonomic si modern, prin materialele calitative folosite pentru corpul dispozitivului, dar si prin specificatiile acestuia, deloc de ignorat. P6 Life, cu display IPS de 5 inci si tehnologie OGS (One Glass Solution), include un procesor Quad-Core de 1.3 GHz, 1 GB de RAM, 8 GB memorie interna si doua camere foto. Camera principala, de 8 MP, include functii precum inregistrare video Full HD, mod de capturare HDR si panorama, iar camera frontala, de 2 MP, include o functie de infrumusetare a pozelor pentru realizarea de porterte/selfie-uri reusite.

p6-life-dual

Printre alte specificatii ale P6 Life se numara conectivitatea 3G HSPA+, Bluetooth 4.0 si WiFi. De asemenea, smartphone-ul dispune si de GPS cu suport pentru aplicatia Sygic (cel mai popular soft de navigatie offline din lume).

P6 Life va fi disponibil in magazinele partenere Allview incepand cu luna iunie a acestui an, iar pretul acestuia va fi de 849 RON.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
teme p6 life, novi allview, allview p6 life мнения, allview p6 life magyarul, allview p6 life cena, allview p6 life firmware download, allview p6 life elephone, newsalview , teme allview p6 life, tatbekat nokia, wallpaper allview p6 life, sony a5 tablet sygic, allview p6 recenzia, p6 life firmware,
Back to top button
Close