Android @Google

Google a amanat lansarea Android 5.0 Lollipop pana pe 12 noiembrie

Desi Google a anuntat ca va lansa noul sistem de operare Android 5.0 Lollipop odata cu noile dispozitive Nexus, pe data de 3 noiembrie, se pare ca lansarea oficiala a acestuia a fost amanata pana pe data de 12 noiembrie din cauza unor probleme cu conexiunea WiFi.

android-5-0-lollipop

Google a confirmat existenta unui bug inca de pe versiunea Developer Preview a sistemului Android L, care provoaca o descarcare rapida a bateriei din cauza activarii la intervale foarte dese a modului WiFi pentru cautarea de noi retele chiar si atunci cand acesta nu este folosit, insa nu a specificat insa daca acesta este motivul pentru intarzierea lansarii Android 5.0. De asemenea, desi recent a fost anuntata rezolvarea respectivului bug, terminalele anterioare din seria Nexus (4, 5, 7 si 10) inca nu au primit update-urile promise pentru Lollipop.

Intre timp, Motorola a lansat inca de ieri update-ul Android 5.0 Lollipop (OTA) pentru smatrphone-ul MotoX Pure Edition (versiunea 2014), iar LG a anuntat ca modelul G3 va primi update-ul respectiv zilele urmatoare.

Leave a Reply

Back to top button