iOS @AppleDownloadsInternet MobileiOS NewsiPhoneWhat's New

Apple a marit limita de download la 150 MB pentru aplicatiile descarcate din App Store via Internet Mobile

In 2008, limita de download pentru aplicatiile, jocurile si update-urile din App Store, facute printr-o conexiune mobila, era de 10 MB. Suficient pentru acea data, tinand cont ca nu exitau conexiuni mobile puternice, iar la avea vreme internetul mobile (datele mobile – cellular) costau destul de mult. Nici vorba de abonamente cu zeci de GB gratuiti sau chiat abonamente cu trafic nelimitat.

Cu 4 ani in urma intalneam o limita de 50 MB, care a fost modificata la 100 MB odata cu lansarea iOS 7. Atat nevoile aplicatiilor cat si ale utilizatorilor au crescut

Anul acesta, odata cu lansarea noului iPhone X, necesitatile de actualizari consitente ale aplicatiilor au crescut, astfel ca Apple anunta o schimbare a limitei de download la 150 MB, pentru aplicatiile din App Store.


Ce inseamna exact aceasta limita? Atunci cand folositi o conexiune LTE / 4G pe iPhone, nu veti putea descarca din App Store un joc sau o aplicatie mai mare de 150 MB. Valabil si in cazul update-urilor consistente. Volumul acestora nu trebuie sa depaseasca 150 MB.

Pe langa faptul ca un download mai mare de 150 MB ar implica si un timp mai mare pentru descarcare daca ar fi printr-o conexiune 4G / LTE, se protejeaza si volumul de trafic inclus in abonamentul utilizatorilor. Ar fi neplacut sa mai avem 200 MB disponibili in traficul de date inclus si sa se faca automat un update de 1 GB. Ar genera costuri suplimentare.

We’ve increased the cellular download limit from 100MB to 150MB, letting customers download more apps from App Store over their cellular network. 

Acest anunt apare in centrul pe developers al Apple.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button