DownloadsInternet MobileiOS @AppleiOS NewsiPhoneWhat's New

Apple a marit limita de download la 150 MB pentru aplicatiile descarcate din App Store via Internet Mobile

In 2008, limita de download pentru aplicatiile, jocurile si update-urile din App Store, facute printr-o conexiune mobila, era de 10 MB. Suficient pentru acea data, tinand cont ca nu exitau conexiuni mobile puternice, iar la avea vreme internetul mobile (datele mobile – cellular) costau destul de mult. Nici vorba de abonamente cu zeci de GB gratuiti sau chiat abonamente cu trafic nelimitat.

Cu 4 ani in urma intalneam o limita de 50 MB, care a fost modificata la 100 MB odata cu lansarea iOS 7. Atat nevoile aplicatiilor cat si ale utilizatorilor au crescut

Anul acesta, odata cu lansarea noului iPhone X, necesitatile de actualizari consitente ale aplicatiilor au crescut, astfel ca Apple anunta o schimbare a limitei de download la 150 MB, pentru aplicatiile din App Store.


Ce inseamna exact aceasta limita? Atunci cand folositi o conexiune LTE / 4G pe iPhone, nu veti putea descarca din App Store un joc sau o aplicatie mai mare de 150 MB. Valabil si in cazul update-urilor consistente. Volumul acestora nu trebuie sa depaseasca 150 MB.

Pe langa faptul ca un download mai mare de 150 MB ar implica si un timp mai mare pentru descarcare daca ar fi printr-o conexiune 4G / LTE, se protejeaza si volumul de trafic inclus in abonamentul utilizatorilor. Ar fi neplacut sa mai avem 200 MB disponibili in traficul de date inclus si sa se faca automat un update de 1 GB. Ar genera costuri suplimentare.

We’ve increased the cellular download limit from 100MB to 150MB, letting customers download more apps from App Store over their cellular network. 

Acest anunt apare in centrul pe developers al Apple.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Updata sony w150i java, descarcare aplicatii prin megabaiti, opera mini descarcă, موضوعات W150I, opera mini symbian letöltés, opera mini 11.5 java, descarcare aplicatii prin megabiti, download game perang untuk hp java, descargas de juegos de sony ericsson versión j108a, Donload tom and jerry, deacarcare aplicatii prin megabaiti, download tema sony w150, jocuri dowland pentru telefoane java GTS5610 MEGA 5, download nada untuk sms 5 detik,
Back to top button
Close