iOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneTutoriale

Cum putem sa resetam total iPhone sau iPad cu iOS 11 (Erase All Content and Settings)

Nu stim exact daca este un bug al versiunii “preview” pentru iOS 11, insa dupa instalare foarte multi utilizatori se plang ca nu pot reseta total iPhone sau iPad. Optiunea “Erase All Content and Settings” nu raspunde de niciun fel.

Se pare ca aceasta disfunctionalitate are stransa legatura cu Apple ID-ul autentificat pe iPad sau iPhone, iar rezolvarea problemei consta in delogarea contului de iCloud de pe device.

Cum resetam si stergem toate datele de pe iPhone sau iPad cu iOS 11

In primul rand este bine sa stergem profilul de update pentru iOS 11 Beta. Stergerea acestui profil nu va duce la downgrade dupa resetarea totala.

Mergem in Settings > General > Profile

Apasam pe iOS Beta Software Profile si “Remove Profile“.

Dupa stergerea profilului iOS Beta Software, ne dezautentificam Apple ID-ul de pe device. Mergem in “Settings” si apasam pe prima optiune din meniu, unde este numele de utilizator, apoi “Sign Out“.

Asteptam pana se sterg datele iCloud prezente pe device.

Dupa finalizarea acestui pas putem trece la stergerea si resetarea totala a device-ului cu iOS 11.

Settings > General > rulam pana la “Reset” – ultima optiune in partea de jos > Erase All Content and Settings.

Procesul de stergere date si resetare generala poate dura cateva minute. Dupa repornirea device-ului o sa aveti tot iOS 11 Beta, insa pentru a primi in continuare update-uri pentru aceasta versiune va trebui sa inrolati din nou device-ul in Apple Beta Software Program. 

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button