DownloadsiOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMobile AppsMOBILE TIPSWhat's New

Cum putem sa instalam Google Assistant pe iPhone / iPad daca nu este disponibil in tara noastra

Google Assistant a fost lansat recent si pentru device-urile Apple, iPhone si iPad, insa momentan este  disponibil doar in Statele Unite. Utilizatorii din alte tari, inclusiv Romania mai au de asteptat pana cand Google Assistatnt, rivalul direct al Siri va putea fi gasit la un simplu “search” in App Store.

Exista totusi o metoda relativ simpla, prin care puteti instala aplicatia pe iPhone sau iPad. Tot ce trebuie sa faceti este sa folositi un Apple ID inregistrat pe USA. Intrucat aplicatia Google Assistant este gratuita, nu va fi nevoie sa adaugati si un credit card de Statele Unite.
Trebuie sa stiti ca daca aveti un Apple ID pe care il folositi in mod frecvent si ati facut achiztii (ati cumparat jocuri, aplicatii, muzica) de pe el, acestea nu vor avea de suferit. Aplicatiile instalate si articolele cumparate de pe ID-ul dvs. vor ramane in iPhone.

Cum putem sa instalam Google Assistant pe iPhone sau iPad, din Romania

1. Deschideti App Store pe iPhone sau iPad, navigati pana in partea de jos a primului screen, apoi apasati pe “Apple ID: adresa@email”.

In caseta de dialog care de deschide, apasati “Sign Out“.

2. Dupa ce faceti delogarea, din acelasi loc aveti optiunea sa va autentificati cu un alt Apple ID sau sa creati unul nou. alegeti sa creati un nou Apple ID, iar in  procesul de inregistrare, selectati ca zona “United States”.

3. Va autentificati cu noul Apple ID, iar App Store-ul sa va schimba de pe zona Romania, pe United States.

4. Cautati in App Store: “Google Assistant” si instalati aplicatia

Stim ca dureaza putin pana se inregistreaza un nou ID de Apple, insa numai asa puteti descarca si instala din App Store aplicatii care sunt disponibile numai Statele Unite. In acelasi mod puteti si instala si YouTube Music. Un serviciu al Google care nu este disponibil in Romania.

Google Assistant nu ofera suport pentru comenzi vocale in limba romana (nici Siri nu ofera), insa din cate am testat intelege mai bine comenzile decat Siri si ofera rezultate mult mai bune.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Dokunmatik bowling 3 java oyunu indir, install aplikasi notification untuk ponsel nokia X3-02/, java gangstar 2 jogo para lg, download game militer java, Downlot game japa perang untuk hp sony layar sentuh, download permainan ben 10 java, Game ringan nokia n70, samsung java oyun indir 240x320, update.lgmobile.com, download ringtone kaca pecah, java game fara download, العاب جافا للموبايل السامسونج, java 2011 transfer futbool oyunları, ساعة فلاش, http://baixar jogos gratis de exército, nada dering panggilan htc, download game perang untuk java, police dowload jar 128*160, scaceati jok mobil, Aplikasi keren sony 108i,
Back to top button
Close