Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile Apps

Corecteaza-ti pozele de pe telefon cu Perfectly Clear for Android

Desi majoritatea smartphone-urilor de ultima generatie sunt dotate cu camere din ce in ce mai performante, fotografiile facute cu telefonul tot au lipsuri fata de cele facute cu o camera foto, chiar daca ne referim la cele care au acceasi rezolutie cu a camerelor smartphone-urilor. Pentru a mai micsora din acest dezavantaj, exista destule aplicatii pentru Android care permit corectarea fotografiilor si imbunatatesc imaginea sau calitatea acestora. Insa dintre toate aceste aplicatii, Perfecty Clear for Android este cea mai buna alegere.

perfecly-clear

De ce sa folosim Perfectly Clear for Android?

In primul rand pentru ca procesul de corectare sa face incredibil de simplu si de rapid. Alegi modul de corectie pe care il doresti, dai un preview, si daca rezultatul este cel dorit de tine, salvezi.

perfectly-clear1

In plus, Perfectly Clear permite selectarea si folosirea unor corectii specifice, cum ar fi expunerea per-pixel, marirea intensitatii culorilor, modificarea contrastului intre culori sau indepartarea tonurilor de rosu de pe pielea subiectilor din poze, insa daca doriti o corectie rapida, dati click/tap pe butonul Fix, acesta fiind optimizat pentru majoritatea situatiilor (sau cel putin asa afirma developerii aplicatiei). In cazul in care preferati propriul set de corectii, atunci puteti selecta corectiile respective si sa le salvati ca preset pentru a le folosi ulterior si la alte fotografii.

perfecly-clear2

Alte corectii demne de specificat sunt butoanele Fix Dark, cu ajutorul caruia puteti da luminozitate fotografiilor intunecate, si cel de Beautify, care indeparteaza petele si erorile din fotografiile portret.

perfecly-clear4

Perfectly Clear for Android nu este aplicatie gratuita, insa pretul acesteia este unul nesemnificativ, pe care si-l pot permite toti utilizatorii Android: doar 1$. Daca va intereseaza aplicatia si vreti sa o cumparati, dati fuga pe Google Play. Tot acolo veti gasi informatii mai detaliate despre aceasta.

Download Perfectly Clear for Android (1$ via Google Play).

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
memperbaiki foto yg tidak jelas di android, صور خلفيات الهاتف حية, Aplicatii edit photo LG, titkos kamerás játékok, kamerás alkamazások, apelikaseyo modifier , apelikasseyou, nuotraukos hd androidui, tidak sempurna di android, popraw swoje zdjęcie ipad, изтегли приложение за андроид което да подобрява качество на снимки, podobrqvane kachestvoto na snimkite android, walpaper jelas android, jasna wallpaper hd android, sunting game apps, lite apelikaseyo, apelikaseyo, صور تلفون Hd, aplicatie pt mobil foto editor, خلفيات وصور خاصة والالعاب,
Back to top button
Close