Android @GoogleAndroid AppsBlackBerry

BlackBerry Venice, un posibil smartphone BlackBerry cu sistem de operare Android

Se pare ca o imagine inedita, in care putem vedea un smartphone BlackBerry ruland sistemul de operare Android, a iesit la suprafata, iar de data aceasta este vorba despre un terminal diferit de modelul Passport. Acesta pare sa aiba un design aparte, cu un ecran curbat, mare, cu raport de aspect 16:9, foarte asemanator cu un telefon prezentat de catre renumita companie in luna martie a acestui an.

Noul model poarta denumirea de BlackBerry Venice, nume care a mai aparut in trecut in documente scapate in mediul online de catre companie. Daca intr-adevar este vorba despre acel terminal, display-ul curbat ar putea ascunde chiar si o tastatura fizica. BlackBerry a prezentat un asemenea dispozitiv cu design “slider”, dar, in acel moment, parea sa fie bazat pe sistemul de operare BB OS 10 si nu pe Android. In cazul in care aceasta imagine este autentica, este foarte posibil ca producatorul canadian de smartphone-uri sa fi schimbat directia acestui terminal mobil de la dezvaluirea sa oficiala.

Din pacate, nu pot fi observate prea multe detalii din imaginea disponibila si nu exista nici informatii despre dotarile sale tehnice, insa poate fi observat un port micro-USB, o mufa audio jack de 3,5 mm si o grila pentru difuzor si microfon, in partea inferioara a acestuia. Speculatiile si informatiile venite pe cai neoficiale despre un smartphone BlackBerry cu Android par sa se inmulteasca, ceea ce, in mod normal, ar sugera un anunt iminent din partea companiei. Totusi, pana la confirmarea oficiala nu putem sti cu certitudine ce planuri are BlackBerry pentru modelul Venice.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
jocuri pentru telefon blackberry, jocuri descarca pe mobil lg cu tstatura, tema cu masin pentru samsung, blackberry passport アプリ, descargar assassins creed 2 para celular, benten java oyunları cepde, jeux jar 240x320, Www.updat.lgmobil.com, تنزيل شهادة التطبيقات, aplikasyo motorola modile9, update.lgmobile.com, تنزيل مواضيع و تامات هواتف جافا, jocuri tel blackberry, java tema indir samsung, aplicatii pentru BlackBerry descarcare gratis, تنزيل تيمات LGKU990I, samsung telefon c sertifikası indirme, aplikasyo motorola, Java tema indir, comment installe la langue francais au samsung 5560?,
Back to top button
Close