Android @GoogleLENOVOMobile AppsWhat's New

Noul Lenovo Vibe C, un smartphone creat pentru un back-up ideal

Tehnologia moderna ne uimeste pe zi ce trece. Marile companii producatoare de telefoane mobile se intrec in noutati si in realizarea de dispozitive performante.

Lenovo a lansat un nou smartphone din gama Vibe, care ar putea deveni un telefon perfect de back-up, folosit pentru urgente neprevazute. Vibe C este dotat cu un design interesant si cu specificatii low-end, dar pretul este elementul care scoate acest telefon in evidenta. Pentru ceea ce ofera, acesta ar putea fi achizitionat si pus bine la pastrare, unde sa stea pana in momentul in care telefonul principal sufera vreun accident, ramane fara baterie sau este pierdut.

lenovo-vibe-c

Noul dispozitiv Lenovo Vibe C are un display de 5″ cu rezolutie HD (1280 x 720 pixeli), procesor quad-core, 1 GB memorie RAM, camera de 5 megapixeli si 8 GB spatiu de stocare. Acesta se conecteaza la retelele 4G si poate accepta carduri microSD cu capacitate de pana la 32 GB. Faptul ca are la baza platforma Android 5.1.1 este de asteptat, avand in vedere specificatiile tehnice, majoritatea aplicatiilor fiind compatibile in continuare cu Android Lollipop. In ceea ce priveste design-ul, avem de a face cu un smartphone construit din plastic, care este accesorizat cu butoane capacitive in partea inferioara a display-ului si cu toate butoanele fizice (volum sus/jos si power) pe partea din dreapta. Camera pare sa fie incadrata intr-un modul separat, care iese putin în relief, fata de capacul de pe spatele telefonului.

Telefonul Lenovo Vibe C a fost lansat in Croatia si urmeaza sa apara si in alte tari cat de curand. La pretul de aproximativ 100 de euro, cu greu poti gasi o oferta mai buna.

Leave a Reply

Back to top button