Android @GoogleAndroid AppsiOS @AppleiOS AppsiOS NewsiPhoneMobile Apps

Adobe Photoshop Mix, aplicatie gratuita ce editeaza poze direct de pe mobil

Adobe, cel mai mare producator de design grafic din lume anunta o noua aplicatie denumita sugestiv: Adobe Photoshop Mix. Actionand pe platformele Google Android si Apple iOS, aplicatia este gratuita, ea putand fi descarcata din Google Play si App Store. Posibilitatea de compatibilitate cu terminalele mobile este foarte extinsa. Adobe Photoshop Mix poate fi descarcat atat pe telefoanele LG, Samsung, Motorola si Huawei, cat si pe dispozitivele iPhone si iPad.

Ce trebuie sa stim despre Adobe Photoshop Mix este ca aceasta le permite utilizatorilor sa editeze fotografiile direct de pe telefonul mobil, avand la indemana instrumente pentru eliminarea unor sectiuni, combinarea mai multor imagini, ajustarea culorilor, precum si a contrastului. Pozele editate pot fi stocate in cloud (programul Creative Cloud) pentru editare foto avansata pe desktop cu ajutorul aplicatiei Photoshop CC. Pentru a putea utiliza aplicatia, consumatorii trebuie sa isi creeze un cont Adobe inainte.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
nokia.mobi/entry/van/main/n8-00ww, متجر موتوريلا جافا, تحميل متجر سوني جافا, go.ssstore.ovi.mobi/entry/van/tones/C5-05, tema cu masin pentru samsung, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/video/C5-03, редагувати фото в телефоні безкоштовно, http://go.store.glg.mobi/entry/van/games, Go.store.Ovi.mobi/van//apps/N110, Telecharger google play LG T375, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/games/206#ap, .go.store.ovi.mobi/entry/van/games/200, متجر برامج موتورولا, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/games/206, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/video/N110#ap, تحميل جوجل بلاي لموبايل LGT375, Go.store.ovi.mobil/entre/video/311, दुकानाचे अॅप, Go.storeovimob/entry/van/apps/N110, como bloquear codigo de samsung GT-1200,
Back to top button
Close