Android @GoogleBlackBerryWhat's New

BlackBerry Classic a fost scos definitiv de pe piata smartphone-urilor

Recent, BlackBerry a anuntat pe blogul sau oficial Inside BlackBerry ca nu va mai produce BlackBerry Classic, cel mai cunoscut model de smartphone al companiei din ultimii doi ani. Compania canadiana se va concentra pe dispozitive mobile cu sistem de operare Android. Conform celor mai noi zvonuri, BlackBerry se pregateste de lansarea a trei noi modele, cu nume de cod Neon, Argon si Mercury. BlackBerry Classic ruleaza BlackBerry 10, un sistem de operare care nu s-a bucurat de succes.
blackberry-classic
Lansat la finele lui 2014, modelul Classic nu a mai fost solicitat din cauza lipsei unui ecosistem de aplicatii. Veniturile din hardware ale companiei s-au redus masiv in ultimii patru ani. Daca nici noile modele de smartphone-uri cu Android ale BlackBerry, care se pare ca vor avea preturi accesibile, nu vor avea succes, compania va renunta probabil la hardware si se va concentra pe software si servicii.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
verouillage telephone g-e 1205y, http//more.store.ovi.mobi/games_arcade?cid=ovistore-mc-ger-diamon-acd-na-device-go-na-1, Program gratuit de descarcare clipuri pe telefon samsung gt s3350, istalla applicazioni per samsung gt s5222 tutto google, sim lock ake heslo, ben 10 pour blackberry telecharger, تحميل وصلة للجافا سامسونج, Java oyunlari C3300I(21) telefonuna indir, tema del hombre arana para blackberry, theme gratuit java, Como atualizar o lg375 para blackberry, tonuri sms blackberry, code universel, ألعاب كرة قدم لهواتف الجافا, Stahnout aplikaci facebook na Nokia 6303, download aplikasi GT S3750, تنزيل سيارة من نوع سوني بيجو, игра Block'd, Descarca jocuri java lg, commande bloque un telephone e2222 samsung,
Back to top button
Close