Android @GoogleBlackBerryWhat's New

BlackBerry Classic a fost scos definitiv de pe piata smartphone-urilor

Recent, BlackBerry a anuntat pe blogul sau oficial Inside BlackBerry ca nu va mai produce BlackBerry Classic, cel mai cunoscut model de smartphone al companiei din ultimii doi ani. Compania canadiana se va concentra pe dispozitive mobile cu sistem de operare Android. Conform celor mai noi zvonuri, BlackBerry se pregateste de lansarea a trei noi modele, cu nume de cod Neon, Argon si Mercury. BlackBerry Classic ruleaza BlackBerry 10, un sistem de operare care nu s-a bucurat de succes.
blackberry-classic
Lansat la finele lui 2014, modelul Classic nu a mai fost solicitat din cauza lipsei unui ecosistem de aplicatii. Veniturile din hardware ale companiei s-au redus masiv in ultimii patru ani. Daca nici noile modele de smartphone-uri cu Android ale BlackBerry, care se pare ca vor avea preturi accesibile, nu vor avea succes, compania va renunta probabil la hardware si se va concentra pe software si servicii.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
ألعاب كرة قدم لهواتف الجافا, تحميل وصلة للجافا سامسونج, code universel, sim lock ake heslo, Descarca jocuri java lg, Jeu Street fighter mobile, editor de fotos para blackberry 8520, commande bloque un telephone e2222 samsung, istalla applicazioni per samsung gt s5222 tutto google, kody do samsunga GTC3520, samsung gtc3310 taşınabilir indir, tonuri sms blackberry, ben 10 pour blackberry telecharger, Stahnout aplikaci facebook na Nokia 6303, игра Block'd, tema del hombre arana para blackberry, aplikasi terbaru SE j108i, تنزيل سيارة من نوع سوني بيجو, theme gratuit java, http//more.store.ovi.mobi/games_arcade?cid=ovistore-mc-ger-diamon-acd-na-device-go-na-1,
Back to top button
Close