iPhoneWhat's New

Apple ataca piata din India! A inceput productia de iPhone SE

Unul dintre obiectivele Apple pe termen lung, a inceput sa prinda contur. Compania a decis sa inceapa asamblarea de iPhone in India.
India, a doua piata de smartphone ca marime din lume, nu prea si-a aratat interesul pentru produsele Apple, piata fiind dominata de compania sud-coreeana, Samsung. Alaturi de Samsung, in India, sunt “la putere” branduri chinezesti ca: Xiaomi, Oppo, Lenovo si Vivo. In conditiile in care India este o piata in crestere accelerata, Apple spera sa-si revendice un procent semnificativ.
Apple va incepe deocamdata producatia pentru modelul iPhone SE, in numar limitat. Acesta ar fi cel mai ieftin smartphone de top al companiei, cu display de 4 inch.  Livrarea catre clientii locali se va face inca din aceasta luna, iar pretul va fi semnificativ redus pentru device-urile produse local.

Pasul facut de Apple urmareste scaderea preturilor de vanzare catre clientii finali. Intr-o tara in care pretul mediu al unui smartphone cumparat este de 100$, sansele ca vazarile sa creasca pentru un iPhone SE la pretul de aproximativ 299$ ar fi fost foarte scazute. In ciuda campaniilor de marketing derulate de Apple.
Odata cu mutarea productiei in India, Apple estimeaza o scadere a pretului cu aproximativ 80$ pentru acest model. Un pret mai usor de suportat de catre clientii finali.

Speram ca aceasta miscare sa se repede in timp si pe piata din Europa, unde preturile produselor Apple cresc de la an, la an. Este foarte adevarat si tehnologia avanseza si optiunile device-urilor sunt imbunatatite, insa Apple practica preturi semtificativ mai mari fata de concurenta. In plus, China incepe sa trimita tot mai multe modele de smartphone-uri de top, la preturi accesibile.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Installer arab pour ku990,
Back to top button
Close