DownloadsiOS @AppleiOS NewsWhat's New

iOS 10.3.2 Update pentru iPhone, iPad si iPod Touch

Apple a lansat de curand cea mai noua versiune a sistemului de operare iOS, pentru iPhone, iPad si iPod Touch.
In versiunea iOS 10.3 2, Apple a pus accent ca de obicei pe rezolvarea problemelor de securitate si pe rezolvarea unor bug-uri minore, fara a specifica insa ce schimbari s-au facut mai exact. Putem spune ca ne-am obisnuit cu aceasta politica a Apple.

Incainte de a incepe sa faceti update la iOs 10.3.2, trebuie sa stiti ca noua versiune are intre 160-170MB pentru iPhone SE si intre 190-200MB pentru device-urile de iPhone 6S la iPhone 7 Plus.

Puteti face update la iOS 10.3.2 prin conectarea la iTunes sau din “Settings” > “General” > “Software Update“.

Procesul de instalare dureaza intre 5 si 15 minute, iar device-urile eligibile pentru acest update sunt doar cele pe arhitectura 64-biti. Mai exact, modele mai noi de iPhone 5S, iPad Mini de la generatia a 4-a, iPad mini 2 si iPod Touch generatia a 6-a.

Este psoibil ca dupa instalare sa constatati ca device-ul dvs. functioneaza ceva mai greu. De regula, aceasta problema apare din cauza spatiului redus pe care il aveti.

Odata cu acest update, Apple a lansat noi versiuni si de macOS, tvOS si watchOS.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
samsung java oyun indir 240x320, java maç oyunu indir, Download aplikasi penghemat baterai java, samsung java için kilit ekranı, game perang versi java, गेमडाउनलोडकरो, Juegos de futbol java gratis, opera mini 11.5 java, java ben10 oyunu indir, download game perang java, जावा खेल, permainan perang Jar, java ordu oyunlari, update.lgmobile.com, download game java perang militer, Jeux java assassins, Mobi them saat sony k800, Tem saat mobail.k800, Descargar juegos de soccer de motorola para java, Games perang nokia,
Back to top button
Close