Android @GoogleWhat's New

Android Lollipop, cel mai popular sistem de operare Google

Cu toate ca nu mai este chiar asa de mult pana la lansarea noii versiuni Android 7.0 Nougat, se pare ca Marshmallow mai are cale lunga de mers pana cand va ajunge din urma versiunile mai vechi ale sistemului de operare mobil de la Google. Clasamentul pentru luna iunie descrie o piata dominata de dispozitive cu Android Lollipop, dar, in continuare, nu putem scapa de versiunile mai vechi precum KitKat sau JellyBean.

Android Lollipop news

Lollipop conduce clasamentul terminalelor mobile disponibile pe piata cu 35,1 % din total, ceea ce sustine faptul ca unul din trei dispozitive sunt echipate cu versiunea de Android lansata acum doi ani. Pe locul secund, avem Android 4.4 KitKat, cu 30.1 % din piata, urmat de Jelly Bean cu 17.8 %. Android Marshmallow, cea mai noua versiune disponibila in mod oficial este clasata astfel pe locul patru cu 13,3 %, aceasta inregistrand cea mai mare crestere de pana acum, adaugand 3,2 % fata de luna mai. Pe locurile codase avem versiuni vechi de Android precum 2.3 Gingerbread, cu 1,9 %, Ice Cream Sandwich cu 1,7 % si batranul Froyo, care ramane constant cu 0,1 % de foarte multe luni.

Topul nu va ramane asa pentru multa vreme. In aceasta toamna, este asteptata lansarea noului Android Nougat, care isi va face loc in acest clasament in lunile urmatoare. Probabil ca versiunile foarte vechi de Android vor disparea in timp, iar Lollipop si KitKat vor incepe sa scada, in timp ce noul Nougat si Marshmallow vor creste.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
panasonic एक 2 marshmallow अद्यतन eluga, Εφαρμογεσ δωρεαν για σονυ ερικσον, Stahnut nov Verziu LG 385, gra carbon na telefon, telecharger juex samsung 5222 mobil, tilichrjomo.gamz.java, descărcare aplicatia facebook messenger pt. samsung sgh f480i, baixa jogo para celula java de barbir, تنزيل العاب لتليفون سامسونج s5222, como hago para desactivar gps de un android zte, telecharge music de noël sur mobile, Cod de resetare pentru samsung GT-S5260 EDGE QUAD BAND, appok a gts 5620-ra, गेम डाउनलोड करो, Samsung telefonlarda gizli arka plan sifresi, waptrik jocuri pentru telefon symbian, Coduri pe samsung star 2, opera mini atsisiusti, मैं कैसे में redmi नोट 3 2 जीबी रैम marshmallow को अद्यतन, برامج سوني J108a,
Back to top button
Close