Android @GoogleAndroid Apps

SoundSeeder Music Player, aplicatia care permite crearea unui sistem audio prin conexiune wireless

SoundSeeder Music Player este noua aplicatie care are la baza platforma soft Google Android, ea fiind dezoltata de catre JekApps si avand pretul de doar 16.79 lei.

soundseeder

Aplicatia le permite utilizatorilor sa asculte muzica in mod simultan de pe mai multe dispozitive ( smartphone, tableta sau PC ), creand practic un sistem audio prin intermediul conexiunii wireless la internet. SoundSeeder Music Player poate conecta in total 16 dispozitive pentru a le utiliza ca boxe, avand posibilitatea de a le seta si controla de la distanta. Pentru a se conecta si la PC-uri ( cu sisteme de operare Windows sau Linux ) sau la Raspberry Pi, utilizatorii trebuie sa instaleze pe calculator aplicatia SoundSeeder Speaker for JavaSE. De asemenea, utilizatorii pot asculta melodii din propria librarie muzicala sau unul dintre cele peste 4.500 de posturi de radio online disponibile, pe care le pot cauta in functie de regiune, gen muzical sau nume.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
descarcare windows pentru telefon, en.amtelefon.com/mobile/google-apps/google-search/, soundseeder untuk hp java, windows pentru telefon download, nokia.mobi/entry/van/main/701, httnokia.mobi/entry/van/main/500xnxx, 500xnxx, aplikasi soundseder, descarca windos pentru telefon, windows telefon downland, windows pt telefon, download jocuri pe windows pe telefon, SoundSeeder PT, descarcare windows pe telefon, nokia.mobi/entry/van/main/603, soundseeder 下載, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/themes/515, scaciati windows pentru telefon, amtelefon.com/soundseeder-music-player-aplicatia-care, braucht soundseeder internetverbindung,
Back to top button
Close