Android @GoogleAndroid Apps

SoundSeeder Music Player, aplicatia care permite crearea unui sistem audio prin conexiune wireless

SoundSeeder Music Player este noua aplicatie care are la baza platforma soft Google Android, ea fiind dezoltata de catre JekApps si avand pretul de doar 16.79 lei.

soundseeder

Aplicatia le permite utilizatorilor sa asculte muzica in mod simultan de pe mai multe dispozitive ( smartphone, tableta sau PC ), creand practic un sistem audio prin intermediul conexiunii wireless la internet. SoundSeeder Music Player poate conecta in total 16 dispozitive pentru a le utiliza ca boxe, avand posibilitatea de a le seta si controla de la distanta. Pentru a se conecta si la PC-uri ( cu sisteme de operare Windows sau Linux ) sau la Raspberry Pi, utilizatorii trebuie sa instaleze pe calculator aplicatia SoundSeeder Speaker for JavaSE. De asemenea, utilizatorii pot asculta melodii din propria librarie muzicala sau unul dintre cele peste 4.500 de posturi de radio online disponibile, pe care le pot cauta in functie de regiune, gen muzical sau nume.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
www.download app ecouter par la radio symbian belle games.com, download jocuri pe windows pe telefon, 500xnxx, Download windows telefon, download windows pentru android telefon, amtelefon.com/soundseeder-music-player-aplicatia-care, soundseeder untuk hp java, windows pentru telefon telefon download, scaciati windows pentru telefon, descarcare windows pe telefon, windows telefon downland, nokia.mobi/entry/vamn/main/c7-00, perpustakaan musik walpaper, aplikace nokia suite na android 4.4 kitkat zdarma, descarcare windows pentru telefon, descarca windos pentru telefon, nokia.mobi/entry/xnxxvan/main/N8-00, download windows pe telefon, download jocuri pt telefon cu windows, nokia.mobi/entry/van/main/x7-00,
Back to top button
Close