Android @GoogleAndroid AppsSAMSUNGWhat's New

Samsung Cloud, un serviciu de stocare pentru fisiere, va fi inclus in Galaxy Note 7

Recent, Samsung a depus o cerere in Europa pentru marca “Samsung Cloud Together“. Se pare ca este vorba de un serviciu de stocare si sincronizare in cloud pentru fisiere, destinat telefoanelor si tabletelor.

samsung-galaxy-note-7

Conform celor mai proaspete zvonuri, serviciul se va numi, de fapt, “Samsung Cloud” si va fi integrat in phablet-ul Galaxy Note 7, care va fi lansat pe 2 august.

Serviciul este asemanator cu OneDrive de la Microsoft, Box, Drive de la Google sau Dropbox. Diferenta este ca utilizatorii vor putea face backup-uri pe care le vor putea restauradestul de usor pe orice dispozitiv Samsung. Din pacate, capacitatea de stocare gratuita este destul de mica, de 5 GB, dar, luand in calcul faptul ca Galaxy Note 7 se adreseaza in special segmentului de business, aceasta nu este o problema pentru companii.

Probabil ca Samsung Cloud sa fie oferit si utilizatorilor altor modele de telefoane imediat dupa debutul Galaxy Note 7.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
code de deverouillage sim samsung, samsung widget letöltés, samsung 3303k codi, s5222 برامج, تطبيقات سامسونجS5222, kod formato telefon samsung, s5610k bluetooth kapatma, סמסונג ענן, ekran kilidi indir bedava samsung dokunmatik, maxomaxa mobail.in, bruce fight game on samsung mobile cell phone download, Bg.menu restartirane samsung gt-s5230, Les meilleurs sites de téléchargements de jeux gratuits sur mobile samsung GT E2121B, Codes restauration samsung gt s3353, a como posso tirar codigo de samsung gt-e2200, www.samsungmobile.com codes de gt-s5260, telecharger jeux gratuit pour mobile samsung galaxy s,
Back to top button
Close