Mobile AppsWhat's New

Coolpad Max, un smartphone care permite instalarea a doua variante din aceeasi retea de socializare

Coolpad, o companie de telefonie mobila din India, a anuntat lansarea unui nou smartphone cu o functie extrem de folositoare celor care utilizeaza mai multe conturi de socializare pentru acelasi serviciu. Acest smartphone se numeste Coolpad Max si este accesorizat cu functia Dual Space, care permite instalarea a doua instante ale fiecarei aplicatii in parte. Asadar, poti detine in parale pe telefon cate doua variate de WhatsApp, Instagram, Facebook, Twitter sau alt fel de aplicatie asemanatoare acestora, fara folosirea unor aplicatii alternative.

Noul smartphone Coolpad Max este destinat celor care folosesc conturi diferite pe diverse conturi de socializare pentru viata privata si pentru job. Este vorba despre specialistii in social media, despre angajatii in cadrul unor companii, care nu doresc sa isi amestece conturile personale cu cele pentru serviciu. Tehnologia Dual Space nu numai ca face distantarea intre cele doua spatii, dar si foloseste un algoritm de criptare pentru a securiza informatiile stocate.

coolpad-max news

Telefonul este dotat cu un hardware mid-range premium, cu un capac metalic pe spate si sticla Gorilla Glass curbata pe partea frontala. Ecranul de 5,5″ reda imagini in rezolutia Full HD (1920 x 1080 pixeli). Acesta este comparabil cu ceea ce alte companii ofera in aceasta categorie de dispozitive. Chipset-ul Snapdragon 617 octa-core este suficient pentru a oferi performanta acceptabila in majoritatea scenariilor de folosire, iar memoria RAM de 4 GB ar trebui sa poata sustine alte aplicatii in fundal. Spatiul de stocare este de 64 GB, destul de generos pentru orice tip de utilizator, in timp ce acumulatorul de 2.800 mAh ar trebui sa ofere cel putin o zi de autonomie la o singura incarcare.

Telefonul Coolpad Max va fi disponibil in India, incepand cu data de 30 mai, la un pret de aproximativ 370 de dolari. Acest smartphone va fi initial disponibil exclusiv prin intermediul Amazon.

Leave a Reply

Back to top button