iPhoneWhat's New

Al doilea caz de electrocutare cu iPhone

Un utilizator chinez de iPhone in varsta de 30 de ani a fost electrocutat in timp ce incarca telefonul sau iPhone 4, trimitandu-l intr-o coma care a durat pana acum 10 zile.

Wu Jiantong acum respira fara ajutor extern si primeste inca tratament dupa ce medicii au diagnosticat ca socul electric a fost cauza ranilor sale.

Sora lui Wu a declarat reporterilor locali ca l-a auzit pe fratele ei strigand "Am fost electrocutat", in timp ce conecta telefonul sau iPhone la un incarcator, si apoi l-au gasit convulsii cu spume la gura.

iPhone4-640x480-web Acesta este al doilea incident legat de incarcatoarele Apple din aceasta saptamana, in primul fiind implicata o stewardesa de 23 de ani in timpul unui zbor, ce a murit dupa ce a fost electrocutata atunci cand a raspuns la un apel de pe un iPhone 5 in timp ce acesta era la incarcat. Anchetatorii nu au stabilit inca ce tip de incarcator a fost folosit.

Incarcatorul, ce nu a fost deteriorat a fost raportat ca a nu fi un produs oficial Apple, a fost deconectat de sora lui Wu, care a pretins ca a simtit curentul electric prin corpul ei inainte de a apela paramedicii.

Intr-o declaratie, Apple a declarat: "Cu mare tristete am aflat prin intermediul presei ca un client la Beijing a fost ranit in timp ce a utilizat un incarcator “knock off” sau contrafacut.”

"Siguranta clientilor nostri este foarte importanta pentru noi si ne-am proiectat cu atentie toate produsele Apple pentru a satisface standardele guvernate de siguranta. Recomandam clientilor nostri achizitioneze numai produsele Apple de la Apple sau a distribuitorilor autorizati Apple. "

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button