SONY

Sony va lansa lentile cu senzori independente pentru smartphone-uri

Acesta este una dintre cele mai ciudate zvonuri legate de aparatele foto pe care le-am auzit in ultima vreme. Potrivit unor surse "de top" de la Sony Alpha Rumors, Sony are un proiect in dezvoltare cu un set unic de lentile care contin de fapt, proprii senzori si baterii.

sony lens smartphone Lentilele sunt menite sa fie atasate la un smartphone sau o tableta, cu doar o interfatare prin Wi-Fi sau NFC, prin care imaginile vor fi transferate instantaneu si live-view ce vor fi furnizate prin intermediul ecranului telefonului. Sony Alpha Rumors a spus ca lentilele si senzorii sunt aceleasi ca cei de la RX100 II, aceasta insemnand o calitate foarte buna. Problemele care ne vin in minte imediat, ar fi viteza de conectare / transfer intre telefon si lentile, de viata a bateriei, nu mai vorbim de ergonomie.

E greu de stiut cat de serios este un zvon ca aceasta, atunci cand conceptul este atat de nou, dar SAR are un palmares decent,ceea ce inseamna ca au mai multe surse de incredere spunandu-ne acest lucru., dar pana atunci vom vedea!

Leave a Reply

Back to top button