Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung Galaxy Folder un smartphone clasic cu clapeta va fi disponibil in curand

Dupa ce au omorat aproape complet concurenta in domeniul telefoniei mobile, coreenii de la Samsung isi permite sa lanseze noi concepte si modele ce sunt cautate de nostalgicii modelelor clasice prezente pe piata acum 10 ani dar care sa inglobeze tehnologie de ultima generatie. Astfel Samsung pregateste un smartphone Android cu clapeta (tip clamshell) care se pare ca este astepta de persoanele mai inaintate in varsta care nu se descurca cu ecranul tactil si au ramas cu dexteritatea utilizarii butoanelor fizice si care isi doresc protejarea display-ului prin simpla inchidere a clapetei

Samsung-Galaxy-Folder

Noul model va rula sistemul de operare Android v4.2.2 Jelly Bean pe o platforma cu un chipset Qualcomm Snapdragon S4 si un processor Dual Core de 1GHz si va avea un display rabatabil cu o rezolutie de 480x800pixeli. Display-ul va fi tip capacitiv touchscreen si va fi o alternative la tastatura clasica prezenta, putand fi utilizat prin intoarcere spre exterior fara a mai deschide clapa.
Noul model va fi disponibil undeva in toamna si se pare ca va avea adepti tinand cont ca inca sunt multi utilizatori de modele clasice cu clapeta.

Leave a Reply

Back to top button