DownloadsiPadiPhoneMobile AppsREVIEWS

Adobe Lightroom pentru iPhone si iPad – Editeaza poze profesional cu Telefonul Mobil

Adobe este lider detasat atunci cand vine vorba de dezvoltare software pentru editare foto si flash pe Windows PC si pe Mac OS X.

In ultimii ani, software-urile, aplicatiile de editare foto pentru telefoanele mobile, atat pentru Android cat si pentru iOS (iPhone si iPad) s-au dezvoltat foarte mult. Unele efecte si ajustari ale fotografiilor se fac mai usor cu o aplicatie de pe telefonul mobil decat intr-un software avansat de editare foto pe PC sau Mac. Sinceri sa fim, decat sa umblam minute bune pe calculator in Adobe Photoshop ca sa facem crop la o poza sau sa aplicam un vignete effect, avem zeci de aplicatii pentru iOS si Android ca sa facem acest lucru in doar cateva secunde si fara cunostinte avansate de Photoshop.
Moldiv, Shift, Retrica, Aviary, Snapseed, Infiltr sunt doar cateva din aplicatiile pentru iOS care ne permit sa editam fotografii cu efecte, sa aplicam texturi, gradiente, brush-uri sau sa facem colaje foto in doar cateva secunde.
Este adevarat ca nu putem compara niciodata capabilitatile de editare foto ale unei aplicatii mobile cu cele ale Adobe Photoshop sau Adobe Lightroom de pe PC sau Mac, insa pentru cine se rezuma doar la a da cateva efecte simple, corectari minore si mici ajustari foto, Adobe a lansat doua din aplicatiile consacrate si pentru mobile.

Adobe Lightroom pentru iOS – Editeaza rapid poze profesionale de pe iPhone sau iPad

Adobe Lightroom pentru iOS este o versiune simplificata a variantei desktop, dar care are multe din optiunile principale ale acesteia. Cu Adobe Lightroom avem posibilitatea de a captura, edita si organiza poze intr-un mod profesionist direct de pe iPhone sau iPad.

IMG_0012

Utilizatorii care au cont de Creative Cloud pot accesa si edita de oriunde pozele din stocate in Cloud. Originalele vor fi intotdeauna in siguranta si oricand se poate reveni de la o poza editata la cea originala.

Lightroom pentru iOS contine o serie de efecte, ajustari si procesari foto prestabilite (preseturi) in aplicatie si disponibile doar cu o singura atingere de display, insa ofera utilizatorului si posibilitatea de a edita singur poza, intr-un free mode, exact asa cum doreste.

Este recomandat ca pe langa Adobe Lightroom sa aveti instalat si Adobe Photoshop pentru iOS. Astfel aveti la indemana uneltele ideale pentru a realiza o imagine int-un mod profesionist. Pentru retusuri avansate, puteti instala pe langa Adobe Lightroom si Adobe Photoshop, a  Adobe Photoshop Fix. Aceasta va ajuta sa efectuati editari foto avansate.

Retouch and restore photos using tools that give you the exact look, structure and feel you want:
– Liquify – Push, pull, rotate, swell or reshape any area to create subtle or drastic effects.
– Heal and patch – Fix imperfections using content from surrounding areas and then blend the result.
– Smooth – Simply paint to smooth or sharpen skin, landscapes or other content.
– Lighten and darken – Add or remove light from specific parts of a photo.
Edit and adjust photos using a variety of essential tools:
– Color – Desaturate to remove all color or to create a mix of color and black-and-white.
– Paint —-Get precise effects with an eyedropper that lets you sample colors, an adjustable brush and an eraser.
– Adjust – Add vignettes and control exposure, contrast and saturation
– Defocus – Blur part of a photo to draw attention to your key subject.
Send your images directly to Photoshop CC on the desktop so you can refine them and take them further. Fix converts all your edits to layers and packages your image as a PSD file.

Aplicatiile sunt 100% gratuite si puteti edita pozele capturate sau salvate pe iPhone, iPad sau iCloud Photos, fara limitari.  Accesul la Adobe Creative Cloud este disponibil numai celor care sunt abonati contra cost la acest serviciu oferit de Adobe.

Download si instalare Adobe Photoshop si Adobe Lightroom, accesati Apple App Store de pe device-ul mobil, sau iTunes de pe Windows PC sau Mac OS X.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button