iOS @AppleiOS NewsiPhone

Zvonuri iPhone 6: Conectivitate

Noul iPhone va avea o mai buna 4G LTE

La lansarea iPhone 5 din Marea Britanie, doar o singura retea din Marea Britanie a avut 4G LTE: Everything Everywhere, ce ofera in prezent 4G de pe banda de 1800MHz. In 2013, toate celelalte nume mari vor veni sa ofere 4G si in alte benzi de frecvente. iPhone International lucreaza deja in diferite benzi 4G in Marea Britanie, astfel incat va puteti astepta la iPhone 6 in Marea Britanie (si, eventual, iPhone 5S) sa fie mai bune decat iPhone 5.

iphone-lte-modelsIn momentul in care iPhone 6 se va lansa, dispozitive iOS ar trebui sa aiba, de asemenea, “aprobare de comunicare neclasificata” de la FCC SUA, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa treaca printr-un proces de aprobare de lunga durata.

iPhone 6 Wi-Fi poate fi 802.11ac

Apple doreste adoptarea standardelor Wi-Fi si exista o sansa reala vom vedea un kit Wi-Fi 802.11ac pe Apple acest an.

Tehnologie de incarcare wireless pe iPhone 6

iPhone-5S-wireless-Charging-QiIncarcarea  Wireless inca nu este pe mainstream. Ar putea ajuta Apple pentru a da un impuls in acest sens? Rapoarte CP Tech arata ca Apple a depus un brevet pentru o incarcare wireless eficienta, dar daca e sa ne gandim din nou, Apple a depus brevete pentru o multime de lucruri imaginabile. Daca va fi asta posibi vom vedea.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل خلفيات روعة سامسونج 2 2014s, vezeték nélküli töltő app, teve4g mobile,
Back to top button
Close